8.1.10

Press Release : Cucunda Nenda Janz, Suvvi anak Lisa

U olls.  Setelah sekian lamanya,  maka hari ini barulah i olls akan menunjukkan cucunda i olls bernama Suvvi iaitu anak kepada Lisa.  Asalnya memang dia 4 beradik.  Diberanakkan oleh Lisa pada malam Raya Haji.  Tapi lagi 3 ekor mati sebab tak cukup zat agaknya.  Lisa pun masih tak pandai nak jaga anak-anak dia.  Yalah,  first time dapat baby.  Tengoklah,  si Suvvi ni pun comot lagi muka dia.  Tapi dia sangat cumels.  Nama dia Suvvi,  sebab dia sorang jer yang survive!  Nama dia diberikan oleh uncle dia,  Taq Baba Mazlan. 

Aku tak tau la nak kata Suvvi ni kaler apa?  Kuning cayak?  Kuning kelabu?  Kelabu kuning?  Tapi yang pasti,  Lisa ada taste okay.  Tak tau la jantan mat saleh mana dia pi cekcur dapat baby comel meletops mata biru okay!





Okay u olls semua.  Doakan si Suvvi dapat hidup sihat walafiat.  Dan makin gumuk dan cumel macam nendanya.  Sebarang tempahan meminang menantu adalah tidak diterima buat masa ini sehingga Suvvi cukup besar,  ada degree,  kerja dan dapat beli kereta sebijik.  OVEr kan?   HAHAHAH.

Sekian,  harap maklum.

Yang benar,

NENDA JANZ

5 comments:

  1. comey la...hang kacuk ngn persian ka?

    ReplyDelete
  2. wei..santek anak kucing hang..
    ekoq str8 lagi...hahaha..!!!
    jaga elok2 tau..

    ReplyDelete
  3. aku suka gambaq nombor 5.

    tatau pasaipa...tapi aku sangat suka!!

    ada button like tak? nak tekan banyak2 kali...

    ReplyDelete
  4. yes...Suvvi hang mcm NIcole Fox...sgt santek!

    ReplyDelete
  5. comey nya...............comeynya............comeynyaaaaaaaaaaaaaaaaa.... geram i ollsss tgk.. rasa cam nak picit2 ja... hmmm... nak booking dulu bleh??? wat cucu menantu... hahahahhahaha

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...