3.2.10

Fesyen Grammy Award 2010

U olls.  Hari Senayan yang lalu berlangsungnya satu majlis berprestij kat Amerika iaitu Grammy Award 2010 oleh itu Kak Janz pada hari ini ingin mengulas pesyen-pesyen artist Hollywood yang berjalan kat kapet merah itu.  Over kan Kak Janz ini?  Berangan nak menjadi pengkritik pesyen kan?  Biak la...akak suka ok!

Baiklah kita mulakan dengan baju -baju yang i olls tak suka!

I DONCH LIKE!
Britney Spears
Noks.  Hang dah tak hot macam dulu ok.  Pakailah baju yang sesuai dengan usia hang yang kini telah memiliki dua orang anak yang cumels.  Sorry to say,  hang look paling SERRR!!!  Hang patutnya buat come back pada malam ini.  Tapi hang sangat rugi,  dari hang buang duit beli baju ka korset ni?  Atau pun hang beli Korset Premium Beautiful Hai O ni?  Biak betui!!

Kety Perry

Ratu mulut puaka ini yang selalu pakai tema warna wani macam lolipop tiba-tiba nak buat suci dengan warna teh ais.  Aiyo!!  Noks.  WHY??  Baju ni bagi hang nampak tua.  Janganla sebab hang dah bertunang,  tiba-tiba hang nak pilih fesyen ibu-ibu kan?

Nicole Kiddman

Aku sangat terkejut tengok Kak Nicole.  What happen to you dear?  Why you the makin kurus?  Laki hang tak bagi hang cukup makan ka?  Atau hang tak happy dengan perkahwinan hang itu?  OOPPS...Sorry Kak Nicole.  Kalau hang dah tau hang makin kurus,  untuk filem terbaru,  jangan la pakai hitam ok!!  Hitam kan a big NO NO untuk orang kurus.  Hang pakai la kaler cerah!  Kan Hatta Dolmat kan?  Kan?
Ciara
Aku tak tau la deni komsep apa.  Dia nak buat something different kot?  Tapi macam tak berjaya.  Aku tak tau la sapa punya kelambo nyamok dia pi gagau! (Gagau maksud kebas/curi dalam bahasa Penang).

Okay,  now i olls nak cerita artist-artist yang paling i olls suka pulak!!

I THE VERY LOIKES!!!


Rihanna

Aku sangat suka kerana walaupun beliau masih mengekalkan ciri-ciri FUNKY TEENS pada penampilannya.  Memang aku suka rambut dia itu.  Bulu-bulu ditengkok beliau itu sungguh seksi.  Aku suka.

Jennifer Hudson
Kembar aku ini semakin kurus!  Aku suka dress ini.  Boleh tak nak buat satu suit macam ni and pakai mai office?  OVER KAN???

Taylor Swift
Budak perempuan yang super talented ini telah meraih banyak piala pada malam Grammy sampai piala terjatuh katanya!  HAHAHAH.  Mangkak la hang ni u olls.  But anyway,  i olls suka penampilan hang.  Sangat diva muda nak naik kan?

Beyonce
ALALALALA....mai dah sepupu aku ni.  Aku duk gadoh lagi dengan dia.  Sebab case cancel concert kat Melesia.  Katanya,  tak mengandung lagi.  Overla hang ni.  Tahun depan aku nak kawen,  ktia tengok sapa ngandung dulu.  Apa pun,  i olls amat suka penampilan hang Kak Beyonce.  Still the paling DO YOU HALO.....DO YOU HALOOO.......!!

Heidi Klum
Britney!!  Hang kena tiru perempuan ni.  Dia punya anak lagi ramai dari hang.  Tapi tengok style dia?  KELAS KAK MARIA!!!  Simple,  but nice.  I olls rasa macam nak pakai macam ni la nanti masa pi Harox!  Kak Gamz...jom pi beli kain kat Kamdar!  HAHAHAHAH

ANUGERAH BAJU PALING MELETOPS DARI KAK JANZ JATUH KEPADA
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Lady Gaga
Memang ramai yang kutuk beliau ini.  Tetapi i olls memang selak website Grammy semata-mata perempuan gila inilah.  HAHAHAH.  Biarlah walaupun dia gila dan membuat video clip tetek keluak api,  tetapi i olls memang amat suka dengan dia kerana walaupun dia sangat SER tapi apa yang keluar dari otak dia ini membawa revolusi pada industri lagu satu dunia.  Sekian,  terima kasih. 

PS/  Suka tak review akak ini?  Over kan?

3 comments:

  1. sumpah! saya suka dgn kjumie punya review! meletop dr paparazzi kat luar tuh. mana dapat gamba suma?

    ReplyDelete
  2. gagagaga:D
    aku suka baju...baju...baju hang la:D ekekeke..

    ReplyDelete
  3. U OLLS...DAPAT KAT DALAM YAHOO SEARCH JAA....:) THANK U OLLSSS

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...