11.2.10

Gambar terbaru Kak Merr and En. Khafi

U olls.  Ramai yang YM dan FB akak, dan bertanya.  Naper akak jarang letak gambar akak and En.  Khafi?  Akak segan la u olls.  Lagipun, nanti tak berapa nak hotz la kami bila naik atas pelamin kan?  POM POM U OLLS.

Lagipun u olls,  i dah belajar banyak sangat dari kesilapan yang lampau itu.  Sungguh i olls seorang yang sangat purba ketika itu.  Perbezaan we olls dengan binatang ialah,  bila salah kita belajar dari salah kan?  Bukan buat salah banyak-banyak kali.   Kalau i olls duk tayang sangat pun,  bukan semua orang suka.  Setiap bibit kata yang keluar dari mereka yang tidak menyukai itu,  adalah doa.  I olls tak buleh nak tutup mulut depa.  Susah nak puaskan hati semua orang.  So i olls jaga hati mak dan bapak i olls dah la.  Sorrylah,  i olls bebel pulaks.

Back to the main story,  again akak nak mintak maaf sebab akak jarang letak gambar i olls and En.  Khafi.  Tapi baru-baru ini,  gambar kami berdua sedang bercumbuan telah ditangkap oleh PAPARAZZI yang sungguh tak puas ati.  I olls amat kecewa.  Dah la i olls pakai skirt pendek time tu.  Ni akak dah terima panggilan daripada singa-singa yang suka buat garang nak marah akak ni.  Aduhs.

U olls semua,  kalau dapat gambar ni.  Dalam email atau apa-apa jer,  please delete ok.

Inilah gambar Kak Merr dan En.  Khafi tengah bercumbuan.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ps/  Please delete ok.

2 comments:

  1. eeeee.... MENCIKKKK TAW FONEN NI!!!!
    hakakkkk dah verr verrr hokeyyy!!

    ReplyDelete
  2. hahahah letops...
    hg pnyer blog cm blog paparazi lew
    well bthday ak dh nk menjelma nie
    pham2 je la na
    hahaha

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...