2.2.10

Jemari Touch | Razzi Musa You Personal Make Up Artist

Assalamualaikum u olls semua.  Salam sejahtera.  Salam satu Malaysia.  Hari ini akak hendak membuat iklan lagi iaitu iklan make up service untuk pelbagai acara iaitu tunang,  nikah,  dinner,  sanding,  malah special effect oleh kawan i olls bernama Razzi Musa a.k.a Ajeet.  Tak kisahla apa-apa event pun,  u olls boleh tempah.  Jangan make up jenazah dah la.  Yang tu akak tak tau Ajeet boleh buat ke tak.

U olls,  dulu i olls dah pernah kenalkan.  So hari ini hendak memperkenalkan sekali lagi?  Kenapa?  Biarlah...Hang deni awat?  Ni Belog aku.  Ini kawan aku!

Baiklah,  lets check out his latest works and creation.

Sekarang,  Ajeet pun dah ada his personal busana collection tau.  Di design oleh nak ayam ini sendiri.  KELAS KAK MARIA.

Ini make up special effect.  Ajeet and his friend Safar dengan konsep "Zombie Kampung Pisang"  OTAK....Otak....Otak...

And of course yang paling i olls tak kan lupakan,  Ajeetlah yang bertanggungjawab mengmake up muka akak ini yang tiba-tiba terserlah takhta MISS VENEZUELA 2003/2004 INTERNATIONAL itu.  hihihihih

Apa pun,  untuk u olls semua di area KL,  Putrajaya,  Seremban and Melaka berminat untuk mendapat khidmat make up dengan Ajeet,  please contact him at this no  : 013 222 7871



And of course,  jangan lupa masuk dalam blog beliau iaitu Jemari Touch di sini  :  http://razzimusa.blogspot.com/

And add him sebagai follower

 
Sekian,  salam sayang buat u olls semua.

Berminat untuk iklan dalam Belog Jumie Samsudin please email to me at jumie_samsudin@yahoo.com . Murah jer u olls. But Im sure its worth it.

1 comment:

  1. OMG.. sekali lagi aku di pomote oleh kak jumie.. i sayang u lebeh la kak jumie...

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...