9.2.10

Undilah MAMU for Raja Lawak - MESTI MARI!!

U olls!  Jangan lupa Ahad ini kita tengok anak-anak USM yang kini sedang berjuang di pentas Raja Lawak musim ke 4 di Astro Ria jam 9.00 pm!!  Walaupun i olls selalu menyelar u olls yang suka tengok Astro Ria kan?  Tetapi ini adalah sangat penting dan suatu pengecualian.  YA!!!!  I olls amat sokong dua budak jinies ini!!  Penah tengok depa buat show live untuk USM kat Gurney Hotel,  memang depa ni sangat caya.  Maka i olls dengan ini secara rasminya,  kepada semua gang-gang Kak Janz,  marilah kita semua menyokong gang MAMU untuk Raja Lawak Musim ke 4!!



Depa ni memang lawak gila.  Tetapi seperti akak,  diorang ini lawak sinikal yang bermesej.  BAGUS!! Depa jadi alien,  jadi orang tua,  jadi orang dari masa hadapan?  Memang aku suka sangat!!

To Abu Sarif and Mamu,  hampa nanti sudi tak buat show masa kenduri kawen Kak Janz?  Berapa bayaran u olls?

MESTI MARRRIIIII!!!

Lets tonton depa on Youtube!!
Minggu 4

Join them on Facebook
Abu Musarif
Mamu

Blog Mamu

ps/  Jangan lupa!!!!! SMS depa jugak!!!!!

1 comment:

  1. jumie ade pmbetulan ..bkn Astro Ria..Astro Prima la chanel 105..hikhik :)

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...