4.3.10

Blog Baru Centrestage Vision Dynamic

Hai u olls semua,  wahh....dah lama tak citer updates from my mama iaitu Zarina Abdul Rahman a.k.a Kak Baby.  U olls,  lani Kak Baby dah tukar semua design logo dan banner kat kedai and of course,  kami pun menukar alamat blog rasmi beliau.  Insya Allah dalam masa terdekat ini,  Kak Baby akan mengeluarkan laman web yang lebih mudah untuk u olls semua.

Jadi,  i olls nak paparkan sedikit preview busana terbaru dari Butik Centrestage dan juga aksi-aksi make up Kak Baby.  So u olls semua,  yang dah nak kawen tahun ni,  tahun depan,  cepat-cepatlah risik-risik khabar dengan Kak Baby.  Kami cukup pantang kalau lagi seminggu nak kawen,  baru nak cari make up artist semua ni.  GIGIH tau u olls ni!  Ingat buat Birthday Party ka?



Di Centrestage bukan ja ada make up dan busana pengantin,  malah pelbagai perkhidmatan lain untuk majlis perkahwinan anda.  Here are some pictures,  u can tengok jugak dalam blog ok!!



Sekian dulu.  Jangan lupa u olls semua untuk jadi FOLLOWER kat blog Centrestage ok!!! 


Tak lama lagi Kak Baby akan menjadi penganjur satu pertandingan di Belog Jumie Samsudin.  So u olls tunggu ok!!!  Hadiah meletop menanti u olls semua!!

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...