18.3.10

Dear Kak Merr : Menolong Sepupu Ketty Perry

U olls.  Kan sekarang dah ada perkhidmatan email terus dari belog akak.  Akak dapat banyak surat peminat.  Thanks u olls.  So ini antara surat yang akak nak balas ok. 

Name: Piejah Perry

Sila tuliskan persoalaan / luahan / komen anda di sini :
Hai Kak Merrr, 

Saya Piejah Perry.  Sepupu sepapat Ketty Perry.  Tapi pada amatan mak saya, saya lgi hot dari katy perry 2.  Saya ingin meluahkan kesengsaraan ati saya. 

Kak Merrr,

Seperti mana Kak Merr sedia maklum, pihak gomen telah menetapkan tarikh pengeluaran gaji sangat la unconsideration taw.  Jadi, saya sangatlah berbesar ati sekiranya Kak Merr dapat menjadi ALONG dengan tagline "Kak Merr bukan aHLonGS, Kak Merr hanya mau NOLONG"...
Memandangkan saya sudah selesai membaca rezeki rm550 Kak Merr, sudilah memberi bantuan baitumal kepada saya.

Segala jasa baek dan kerjasama Kak Merr amatlah dihargai dan hanya Tuhan sahaja dapat membalas nye...
sekian, wassalam...

ikhlasabadieselamanya,
Piejah Perry...


Jawapan Kak Merr  :

Dear Piejah,

Kelessssssssssssssssssss.......tiber-tiber akak rasa macam seorang ahli pungut zakat ok.  Baitulmal bagai.  Noks.  Apa pun akak ingin berdoa agar u olls supaya Abang Najib dan Kak Rosma tatkala membaca belog akak ini akan mengambil tindakan yang sepatutnya ke atas pegawai-pegawai yang lambat betui nak luluskan opsyen kami nak pangkat ni.  U olls.  Sorry akak tak dapat bagi hang share RM550 tu.  Sebab itu hak akak.  Gitu???? 

Kim salam kat sepupu hang.  Kata kat dia,  jangan duk over sangat. 

Sapa hot lagi?  Sepupu hang ka sepupu akak? 

Sekian,  kalau sapa -sapa ada email lagi.  Silakan.

2 comments:

  1. hey soklan aku apesal tak jawap.. gedik tau

    ReplyDelete
  2. hahaha..sohla dia kontek nggmamat tu minta lagi..heheheh..

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...