18.3.10

Dear Kak Merr : Pilihan Tubuh Kak Merr?

U olls.  Ada terima satu email dari seorang pembaca yang bertanyakan soalan kepada i olls.  Soalannya berbunyi begini  :

Name: Ajeet Shantek (MACAM KENAI JA.  HAREE BETUI...TAKDAK KA ORANG LAIN NAK ANTAK EMAIL DULU!!)

Sila tuliskan persoalaan / luahan /  komen  anda di sini  :

Dear Kak Merr,  dalam banyak2 yang ada pada tubuh cik jumie apa yang paling cik jumie suka??kenape??? dan kalu la diberi pilihan 3 perkara boleh diubah pada tubuh.. apa yang cik jumie nak tukar???


Jawapan Kak Merr :

Dear Ajeet yang Shantek,  yelah...kau cantek ok.  Akak juga yang tak berapa nak cantek kan?  (Saja bagi chance menyerlahkan hang di belog akak ini.

Apa khabar sekarang?  Business okay?  Meletop pengantin-pengantin hang mekap akak tengok.  Memang kalau Nurul Shukor tengok pasti menitis air mata beliau sebab bangga anak-anak dia mempraktikkan ilmu dia bagi dengan baik.  Gitu...

Soalan hang berbunyi,  apakah tiga tempat kat tuboh akak yang akak teringin nak tukar kan?  Wah...kelessssssssssssss!  Soalan hang tetap nak bersetubuh-tubuhkan?  Akak punya badan ni banyak asetnya.  Sampai ada part yang terlebih sangat.  Tapi akak tetap bersyukur dengan kecantikan yang dikurniakan ini.  Tapi kalau boleh ubah,  akak nak ubah tiga tempat ni.

1.  Perut akak.  Akak takut la nanti jadi macam ni.




2.  Bawah lengan dan ketir.  Kalau boleh nak jadi cam ni. 


3.  Kaki akak.  Akak nak bagi kaki akak tirus dan panjang dan berkulit cantek macam ni. 


Sekian,  agak-agak berapa ribu hang nak sponsor akak buat plastik sejeri ni?


Kepada yang lain-lain,  kalau ada apa-apa soalan lagi.  Sila email kan kepada akak ye.  Muah. 

2 comments:

  1. kelesssssssssssss jawapan.. suka tau jawapan ala2 artis ni.. hehehhehe

    hey 1 soklan hang tak jawap... anggota tubuh mana yg hang paling suka, yang ang anggap paling seksi n memukau

    ReplyDelete
  2. Ada ka soalan tu!!!! Hahahaha....hang antar email lain!! Akak akan balas.

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...