16.3.10

KBJ IDOL 2010

U olls!! Duk buat apa tu?  I olls nak bagitau ni.  Hujung bulan ini,  kat Kompleks Bukit Jambul ada pertandingan karaoke iaitu "KBJ IDOL 2010".  KELESS!!!!  Hadiahnya cukup lumahyan u olls.  First price RM1000 ok!!  So here are the details!!



KBJ IDOL 2010
(Singing Competition / Pertandingan Menyanyi)

Venue / Tempat : Kompleks Bukit Jambul (Indoor)

Date / Tarikh :
1st Round (27 / 28 hb March 2010)
Semifinals (3hb April 2010)
Finals (4hb April 2010)

Time / Waktu : 3.00 pm
Registration / Pendaftaran : FREE OF CHARGE / PERCUMA

HADIAH-HADIAHNYA!!

Champion / Juara : RM 1,000
Runner Up / Kedua : RM 500
2nd Runner Up / Ketiga : RM 300

Age / Umur : 15 – 40 tahun


Please bring your own Minus One / Karaoke CD.  Sila bawa cd Minus One / Karaoke sendiri.  Lagu bahasa apa pun takper u olls. 


So,  kalau berminat,  sila download borang ini disini,  lengkapkan dan bawak masa hari audition nanti ok!  KELES!!!

Entry Form Idols Words 

Okay semua,  jangan lupa ajak kawan-kawan semua ok.  I olls akan bersama-sama memeriahkan majlis nanti.  Sekian,  see u there.  

U olls balik rumah,  kena prektis nyanyi depan cermin macam ni ok!  Guna sikat buat maikrofon!!

2 comments:

  1. heyyyyy pompuan yang nyayi pakai sikat ni sape name die tak ingat loh.. da glamer da die skunk kan.. sore die mmg memukau..

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...