15.3.10

Kucing Yang Hotz

U olls.  Sian kucing akak yang sekor ini bernama Nicky.  Dia gemok dan berbulu banyak.  Dia macam sepupu Lisa la.  Dia ni jarang akak citer dalam belog,  sebab dia ni macam low profile.  Dia jarang lepak dengan i olls.  Sebab kalau dia mai lepak kat atas perut i olls,  aduhsss.....rasa macam pi buat slimming treatment.  Sekali dia duduk atas perut aku,  berat mak ai!!

Sekarang ni kan pulak musim panas,  sian dia u olls.  Selalu dia suka tidok kat depan ruang tamu.  Sambil tengok TV,  tapi sejak dua menjak ini.  Dia suka tidok tidok di tempat lain.


Teka kat mana?

Sofa?  SALAH.

Dapur?  SALAH


Jawapannya  :  PANCOK a.k.a Bilik Ayak

3 comments:

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...