16.3.10

Mari Mengshopping di AdorableBabyStuff

Hai u olls ibu-ibu yang tengah ngandung semua,  yang tak ngandung pun boleh tengok blog kawan i olls ini.  Ya,  kawan i olls ini telah berjinak-jinak buat perniagaaan online!  KELASSSSSSSS!!!  I olls suka.  Tatkala pertama kali dia mintak i olls layari blog beliau dalam satu YM,  i ollls rasa cam bangga sebab dia amik inisiatif meniaga secara online.  KELESSS!  Blog dia pun cantik dan menarik. 

Layout blog  AdorableBabyStuff


Tuan empunya blog ini,  Puan Marniza adalah kawan i olls sejak kursus induksi.  KELESSSS!!  Orangnya lemah lembut,  pendiam,  tapi supporting.  Kerja kat Bendahari USM.  Wah....fofularr uolls pas ni ok.  I olls dah promokan! Gituuu..................

Mama and Baby sama comeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!

 
Mesej dari Niza  :

Thursday, March 4, 2010
Alhamdullillah
Salam Jumaat buat semua.
Sempena mengambil kerberkatan Jumaat yang mulia ini, maka terhasillah Adorable Baby Stuff ini.

Ilham dari anak lelaki saya Ahmad Izz Zikry Ahmad Yuzri. Minat kepada barangan bayi ini datang semasa saya mengandungkannya sehinggalah usianya hampir 4 bulan kini.

Buat pengunjung yang berminat dan terpikat dengan barangan-barangan si comel yang dipamerkan, tempahan boleh di buat terus kepada saya. Begitu juga sebarang komen dan maklumbalas bagi memperbaiki mutu blog sale ini. Sekalung terima kasih saya ucapkan..

Semoga perniagaan online secara kecil-kecilan ini dipermudahkan Allah. Insyaallah. Amin.

Posted by Marniza at 9:30 PM 0 comments

Oleh itu,  marilah kita beramai-ramai memeriahkan blog beliau.

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...