5.3.10

Suvvi ikut jejak langkah Nenda Merr

U olls.  Cucunda akak telah membesarkan dirinya.  Kini selain suka memanjat dan menangkap dan menggigit semua benda yang bergerak dan bergoyang,  dia mempunyai dua kegemaran yang sama dengan nendanya ini iaitu mensukai tarian Lady Gaga dan juga mentengok Desperate Housewive.

Lihatlah aksi dia menari lagu Lady Gaga sambil berkata "Rau..rau ramama.  Roma ula la!!"


Ini pulak gambar Suvvi tengah tengok Desperate Housewive.  Cumels tak u olls?  Dia tengok ni dengan kusyuk.  Dia main-main ekor dia pun tak layan.

ps/  Cucunda i olls ini adalah kucing jantan ok.  Adakah dia mempunyai ciri-ciri Gay Ket?  KELLASSS!!!!!

1 comment:

  1. woahhhh~~

    macam first time aku dengar kucing jantan suka men tangkap2 panjat2...

    selalu yang jenis2 rajin camni kucing betina je...

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...