26.4.10

Akak jatuh cinta dengan Justin Bieber

U olls.  Bukan senang akak nak jatuh cinta ok.  Tapi walaupun i olls dah ada BF tetapi ada aku kesah??  En.  Khafi pun merestui cinta i olls ini.

Kisahnya,  memang i olls dulu kalau driving mesti duk dengar lagu One Time dari Justin Bieber.  Mula-mula akak tak berapa nak pasan sangat lagu ni,  sebab i olls duk verver Lady Gaga. Tapi lama-lama,  macam ketci lagu ini.  Dan akak pun makin suka dengan single dia seterusnya iaitu My World and Baby.  Aiyooooooooooooooooooooooooooooo....i olls pun mencarilah mamat ini dalam YouTube. 

Apabila i olls melihat bidio kelipnya yang comels itu sedang mengurat awek kat tempat boling....i olls terussss...JATUH CINTAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Inilah wajah budak laki yang i olls jatuh cinta itu.  Nama dia Justin Bieber.  Bunyinya (bi-be).  Be tu bunyi macam BEratur.  ok.  Bukan Bibirrrr!!!


Inilah yang terjadi pada diri i olls setelah jatuh cinta dengan budak ini  :
  • I olls berangan nak dapat anak HEMSEM dan suara sedap macam ini.
  • Bila dengar lagu ini,  En.  Khafi terus buat muka sebek dan tolong kuatkan volume radio.
  • Kalau i olls mengandung,  haruslah i olls print gambar budak ini dan lekat kat Peti Ais!!!!
U olls...mari kita FB En.  Khafi ramai-ramai dan tanya "U olls boleh tak membagi Kak Merr anak comels macam ini??"

1 comment:

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...