21.4.10

Atensyen To Kawan-kawan Peniaga Online

Atensyen untuk semua pembaca belog akak yang juga adalah peniaga melalui online.  I olls ada dapat satu info dari kawan akak iaitu pemilik belog Sweet Pinky Stuff iaitu di alamat  http://sweetpinkystuff.blogspot.com/. 

Dia citer tentang kesah dia kena tipu dengan satu budak perempuan yang kunonnya beli banyak-banyak.  Duit tak masok sebab online inter bank.  Dia datang rumah amik barang.  Bukan sikit deknon.  Semuanya ribu riban ok.  So i olls pun terkejut dan terus buat artikel ini secepat mungkin.  I olls harap u olls semua membacanya dan spread kepada semua rakan-rakan ok.

Kalau u olls nak baca dengan lebih lanjut.  Sila click sini  :  WANTED by Sweet Pinky Stuff!!

Polis ripot dah dibuat.  Inilah muka budak perempuan ini.
Ini gambar dia dengan BF dia.  Depa claimed that dia akan datang amik barang dengan BF dia ini.  Budak Ciner ok. 


Nama budak ini  :
Amira Syariyati Yusup
P331, Apartment idaman,
jln PJU 10/1,
Damansara Damai,
47830 Sg Buloh,
Selangor.


Ini report polis yang they olls dah buat.  Please click on the picture.


So u olls semua sila click dan baca kat sini ok  :  Wanted by Sweet Pinky Stuff

Wahai Dik Non Amira Syariyati Yusup  hang jangan la seronot sangat duk penipu orang sana sini.  Sekarang ni Allah bayar cash ja deknon.  Nanti orang bomohkan hang,  kena sipilis bernanah semua pep** hang baru hang tau.  Sekarang ni bergumbira la atas duit tipu orang sana ini.  Nanti dah kena telan dengan tanah,  dah terlambat nak taubat ok.
Yang benar,
Kak Merr

ps/  Sejahat-jahat akak.  I olls tak pernah buat cam ni kat orang.  Minta simpan keturunan akak.

2 comments:

  1. aku pegi link yang dalam report tu...idup je lagi link tu... last update pun 30 mac 2010...

    tang about me tu takley blah...

    "I'm a mother of our lovely son Ashraf Mikail. Working and this is my part time business. Any question regarding our item, please don't hesitate to sms me 0176476788"

    sapa2 duduk dekat area2 umah dia macam dalam report tu... baik gak tolong pi terjah kan...

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...