28.4.10

Bengkel Make Up by Adnan Jaafar

Hai u olls semua,  kenal tak siapa Adnan Jaafar.  Kalau u olls nak tau,  Adnan Jaafar is my bapak ayam ok.  Boleh camtuhhh?  Abang Nan jangan marah i olls ok.  I olls sayang u olls. 

Untuk u olls yang tak tau,  Adnan Jaafar is a profesional make up artist who has been working with various local artist and giving his service for back stage preparation for magazine covers especially for Karangkraf.  The latest,  Abang Nan adalah orang yang bertanggungjawab make up tunang kepada Aziz M Osman ok. 

Dalam majalah pulak,  the latest Pengantin Issue April 2010 u olls boleh tengok page spread of himpunan ayahanda ayam ku ini.  These are the pictures.

So kepada we olls semua adalah amat beruntung kalau kita dapat menuntut ilmu mekap dengan dia.  Untuk we olls kat bahagian Utara ini,  I olls telah merisik khabar dengan Abang Nan untuk buat make up class di Penang.  Modul pengajaran dia adalah one to one learning process. 

Maknanya,  bila cikgu buat satu step.  Para murid-murid ikut satu satu step.  So,  kita semua ada lot more to learn.  So,  u olls semua tunggguuuuu!! Akak dan Cakcing akan anjurkan Bengkel Make Up with Adnan Jaafar brought you you live dari Studio The House Of Red Gincu gitu.  Tapi akak cakap awal-awal ya....we olls focus pada kak-kak andam yang dah ada basic make up ok.  Harga akan diberitahu kemudian. Sekian saja,  untuk u olls yang  nak direct contact dengan Adnan Jaafar untuk menghadiri bengkel ini,  u olls boleh hubungi beliau di sini  :

Facebook  :  Adnan Jaafar
Emel  :  adnanjaafar09@gmail.com
No  Tel  :  017-3782764

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com