12.4.10

Burung Sok Sain dah beranak!!!

U olls.  Ingat tak Burung Sok Sain yang tumbuh depan office we olls iaitu burung merbah diraja (Seperti yang disahkan oleh Mama Zarina Abdul Rahman).  Kalau u olls tak ingat klik dan baca kat sini.  Burung Sok Sain!!

U olls....Kuasa Tuhan u olls,  walaupun pokok itu tak setinggi mana,  dan kami pun hari-hari lalu lalang nak pi pancok.  Tapi si burung itu berjaya mengeramkan anaknya. Kami di Sok Sain berasa sangat happy dan sungguh bangga sekali.

Comels tak anak-anak burung ini u olls.  Depa duk tengah tidok.  SHHHHHH.....
 

Ini gambar depa duk teriak nak makan.  Lapak u olls. 
 

Ini mak burung itu mendatang dengan memberikan makan.



Bila dia nampak akak tengah amik gambar dia,  terus dia marah kat akak.  Macam nak serang akak.  KEKWAT BURUNG NI!!!
Pengajaran untuk kita semua,  kalau u olls nak buat.  Buat ja.  Jangan berdalih.  Atas pokok hiasan depan office akak yang meriah ini pun boleh beranak pinak ok!!!

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...