12.4.10

Cucu Kak Merr 2010

U olls.  Akak dapat cucu lagi tahun ini.  Yes,  Lisa beranak lagi u olls.  Suvvi baru 5 bulan.  Dia dah tambah 4 ekor anak lagi.  So akak pun dapat la cucu lagi.  Ini dah 3 minggu.  Akak berani nak pegang-pegang cucu-cucu i olls ni.  Tak tahan la geram.  This time around,  Lisa dah learn a lot more from her first beranak.  Kali ini dia dah improve,  dia spent more time dengan anak-anak dia.  Dan akak pegang ni cucu-cucu akak ni...gemok-gemok.  Tahniah Lisa.  Pandai hang jaga anak. 

Inilah gambar-gambar akak dan cucu akak.  Yes,  akak tak tau jantina they olls lagi.  Tapi akak dah tetapkan nama mereka.  U olls jangan kengdi ok. 

Ini nama dia Noami sebab dia sangat fierce.  Akak pegang dia jer,  terus dia buat-buat bunyi cam nak gadoh dengan akak.  Aiiiyooo!  U olls ingat akak ni orang gaji u olls ka,  nak puklul-pukul?  Ini nenda kau ok!!



Yang dua ni,  nama depa Tyra dan Oprah sebab depa dorang cam baik.  Muka pun sopan.





Yang ini nama dia Heidi Klum sebab dia sorang yang blonde ok!!


Inilah Lisa dan anak-anak dia.  Tempat ni tersembunyi ok.  Sebab nanti Suvvi tengok dia jeles.  Tapi akak penah tunjuk Suvvi kat adik-adik dia.  Dia gi jilat adik-adik dia.  Cumels sangat.

1 comment:

  1. comelnya! :P

    ari tu mak saya bagi nama kucing kami yang baru lahir. aril, akim and hafiz. hehe :D

    senang nak ingat katanya. c

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...