13.4.10

Dear Kak Merr : Berkenan kat Azizah Ibrahim

U olls.  Hari ini akak menerima satu emel dari seorang pembaca belog i olls yang berminat kat anak ayam akak.  Sila baca email ini.

Name: Nama Samaran

Email Address: mp3_pic@yahoo.com

Sila tuliskan persoalaan / luahan /  komen  anda di sini  :

Assalamualaikum Cik Jumie.

Cik Azizah Ibrahim tu kawan Cik Jumie kan?  Dia tu single and available? Or In a relationship? Or It's complicated?  Sekadar bertanya sebab taknak la kacau marka org kan.

Terima Kasih.


--
Date/Time: 2010-03-23 22:17:18 PDT
Sender IP: 202.170.57.244 [Malaysia] | i9a0tc8mjojagekn
Referrer: http://jumiejumie.blogspot.com/

"Sorry Kak Merr yang rupawati.  I olls kena go on ni.  Nanti terlepas flight i olls,"  kata Jiejah yang cumels dan tak pernah tinggi dari ketir akak ini.
U olls.  Kelessssssssssssssssssssssssssss!  Akak akan cuba menjawabnya walaupun akak tau,  pasti kedua-dua u olls sedang membacanya. 

Waalaikum salam Nama Samaran,

Akak kawan dengan Azizah Ibrahim ni dah nak masuk 7 tahun u olls.  Tapi sepanjang we olls kawan i olls tak pernah dengar kata dia kapel ka apa ka?  Siries.  We olls pun bila jumpa.  Asyik dia ja yang dengar kisah-kisah glamour akak ini.  Dia suka dengar dan mengomen ja.  Sambil buat-buat terkejut cumels.  Over tau Cenciwi tu. 

Tapi masa we olls last lepak kat Jengka kenduri abang-abang we olls.  I ada pasan dia ni tak benti duk lawan SMS.  Tak tau la dengan sapa. 

So,  Cik JIeja.  Akak dah jawab dengan rela hati ini.  Maka,  kalau u olls nak respon.  Silakan email pada akak.  Akak menunggu dengan hati yang sabar hanya Allah yang maha mengetahui.

Sekian,  wasalam.

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...