19.4.10

Good bye Vietnam

U olls.  Kalau u olls nak tau.  Sepatutnya akak menerbangkan diri ke Siem Rep,  Vietnam pagi tadi jam 7.00 am.  Bersama-sama rakan-rakan akak yang cantikwati iaitu Nawal,  Andy,  dan juga AJ da bomb. 

Soryy u olls akak terpaksa kensel planning kita.  Kerana i olls kena menengok - nengok bajet i olls yang ciput ini.  Hope u olls faham.

Yes,  sekarang akak dah macam jatuh sikit dari segi kewangan kerana akak baru buat business. Dan akak jugak akan melangkah ke alam baru dalam kehidupan i olls.  Kelesss....berkias-kias gitu.  Maka oleh itu,  akak terpaksa tunda semua holidey vide i olls semua tahun ini sehingga misi utama itu selesai.

To  Nawal dan AJ......enjoy the trip.  Kirim salam kat Sami -sami kat Angkor Wat tu ya.  Kalau ada yang kendu kata i olls mintak add kat FB.

Sekian,  wasalam.

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...