9.4.10

Kak Madhuri Dengki Kak Merr

U olls.  Sebagai seorang yang amat hot seperti kita semua,  kita tiap-tiap hari akan didengki dan dikhianati.  So,  adik-adik,  anak -anak akak yang disayangi.  Tabahkanlah hati mu itu,  dan jangan biar siapa pun menghangcurkannya.  Pesan i olls,  jaga hati kita sendiri kerana at the end of the day,  hanya kita yang boleh jaga hati kita sendiri.

Hari ini i olls nak share dengan u olls.  Akak telah menerima satu mesej kat FB dari seorang perempuan bernama Sakeenah Hoza Raiza.  Dia emel akak dan kata "SHAMELESS WOMAN!!"  pastu dia block akak.  So akak tak buleh bukak link ke page beliau.

Oleh itu,  dengan bantuan pari-pari akak yang cantek iaitu Miss Diamond Sapphire,  dia telah mengcarik perempuan ini dan mengemail akak gambar perempuan yang memanggil Shameless Woman ini.  I olls dengan berdebar hatinya,  menanti siapalah Sakeenah Hoza Raiza ini.  Cantek kahhhh u ollls?

Namun,  apabila pari-pari akak mengemel gambar itu.  Alangkah terkesima apabila akak melihat wanita itu ialah  :

KAK JUHI!!!!!!!!!!!!!!


Kelesssssssssssss...Madhuri Dixit pun jeles dengan akak.

Nota  :  Pari-pari akak kata,  FB dia nama Sakeenah Hoza Raiza,  link FB dia ialah  http://www.facebook.com/profile.php?id=100000901936042&ref=ts profile pikcer dia gambar Madhuri Dixit!!  Location: Bangi Malaysia!!  Kelesssssssssssssssssssssssssss................akak rasa akak tau sangatlah siapa yang benci-benci akak kat area tu kan?  U olls pun mesti kenai beliau ini.

RALAT  :  Thanks to lynn,  akak ingat Juhi Chaula tadi.

6 comments:

  1. orang2 mcm ni pengecut...kalau brani tunjuk la muka sbenar..ntah apa2..

    ReplyDelete
  2. hg ptot bangga.aku pn dh penah kena.ekceli mnusia cmtu mmg tk dak life...

    ReplyDelete
  3. hg ptot bangga.aku pn dh penah kena.ekceli mnusia cmtu mmg tk dak life...

    ReplyDelete
  4. huiyyoo... apsal dia dengki sangat?? frens pun tak ramai... adoiyaii...

    attention seeker btol laaa...

    ReplyDelete
  5. biase la tu kak...dlm dunia ni mmg akan ade je org yg busuk ati...berulat paru2...smoga akak tabah

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...