2.4.10

Nampak Klivej Dubur

U olls.  Hari ini i olls nak menyelar akak-akak bertudung yang selalu menyelar we olls yang berdada agam ini,  sekiranya u olls suka mencaras akak ini suka menampakkan klivej akak yang sungguh meletop dan bernafsu puaka ini,  i olls sarankan agar u olls semua pabila ingin mengata perempuan yang telah dipondankan seperti i olls ini,  silalah perhatikan seluar u olls ok,  dan tanya pada diri u olls seperti ini,

"Adakah klivej dubur ku kelihatan seperti ini?"


Kata dulang paku buldozer,  kata orang dia yang over!!!!

2 comments:

  1. i like kak jummie!! hahaha...

    p/s: gua bertudung tapi alhamdulillah mungkin sbb bontot tak mantap maka tak nampak sampai macam tu. tapi gua memang rase nak cocok ngan penyapu bile nampak orang2 cam dlm gambaq tuh. penyu pon boleh berteloq dalam tuh kot!

    love.

    ReplyDelete
  2. suka part mengata dulang, paku buldozer, mengata orang, dia yang over. weh. aku nak letak kat status fesbuk. haha~~

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...