1.4.10

Orang Kaya yang WAJIB Tukar Fesyen Rambut

U olls.  Akak telah membuat pemerhatian ke atas dua orang kaya ini sejak tahun lepas lagi.  Akak memang memangkagumi mereka,  tapi i olls nak cadangkan agar mereka berdua ini menggunakan sedikit peruntukan duit yang ada untuk membuat make over kat rambut mereka itu.

Dr.  Romzey - Sapa tak kenai abang Romzey ini.  Keles...dah berja mengkuruskan ramai wanita-wanita agam kat Melesia ini.  Mesti hang pun maken kaya kan.  So,  apa salahnya u olls mengepi ke salon dan mengolter rambut u olls yang ala-ala skirt penari Hawaii itu kan??? 

Norman KRU - Sapa tak kenai Norman KRU.  Dulu Mak Janz Faridah pernah krash kat mamat ni sebab album AWAS depa.  Kelesssssssssssssss.  Dulu dia memang elok.  Lani pun masih elok.  Tapi sebab abang Norman dah sedikit kertu.  I olls mencadangkan agar abang Norman mengolter rambut sedikit agar tidak nampak macam streten tak jadi.

Sekian sahaja.  I olls pun kini tengah gigih panjangkan rambut and then pas ni nak cipta fesyen rambut terkini.  Sila sabar ok semua ok.  Banyak lagi minyak kepala i olls yang tak habis dilumurkan lagi.

Bye Abang Norman and Abang Romzey.  Hope u olls membaca ini.  Akak sayang u olls sangat.  Ok....kalau tak sayang tak tegur ok!!!

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...