1.4.10

Prema Yin - The Next Malaysian IT Girl

U olls.  Prema Yin?  U olls kenal tak?  Haruslah kalau u olls duk memerap dengar channel Hot Fm and Sinar sajiaaaa!!  U olls kena tukar-tukar macam akak.  Semua radia akak layan,  Sinar,  Klasik Nasional,  Mutiara FM,  Red FM dan macam-macam lagi.  Now akak nak citer kat korang tentang satu artist bukan Melayu yang kini sedang menjulang tinggi namanya.  I olls dengar lagu beliau terus cam nak terjatuh cinta u olls.

I olls memang suka suara dia sebab memang kelas ala-ala international gitu.  Elemen muzik yang cakna.  Takder merewang cintan jiwang gitu.  I olls suka tone suara dia.  Jelas dan buat akak rasa macam nak amik botoi shampu dan tiba-tiba ver-ver buat performance kat Hard Rock lagi.

So u olls semua.  Mai kita tengok dia punya video clip dari website dia yang meletop itu.


Click sini  noks  :  EYO EYO - PREMA YIN

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...