29.4.10

Tak Kisah Sangat - Jenet Jeksen

U olls.  Tiba-tiba i olls suka balik lagu lama ini.  Released entah tahun bila.  Tapi dah agak lama dah. 
Tapi tiba-tiba macam suka balik dengar lagu ini.  Thanks to my Monyet Kecik yang memberikan lagu ini.

Kalau ampa terror,  tau tak ni lagu Jenet Jeksen yang mana satu?  Akak dah Penangkan liriknya?

"Tak Kisah Sangat"

Hmm, he-he
Uh, hey
Tak kisah sangat (Tak kisah sangat)
Tak kisah langsung..

Tak kisah apa kawan hang kata kat hang
Tak kisah apa family hang kata jugak
Just kisah yang aku love kat hang
Just kisah yang hang love aku jugak

Tak kesah kalau depa tak mau terima hang
Aku terima hang dan kerja halal yang hang buat
Yang penting,  hangg.....
Bukan orang lain tapi hang....baby, baby, baby...

Love aku,  kat hang,  cinta yang tiada syarat
So bangun, bangun, bangun dan tunjuk kat depa!!

Tak kesah apa yang orang nampak kat luak
Sebab aku jatuh cinta kat hati hang
Tak kesah apa depa nak percaya
Yang penting kat aku,  aku cinta kat hang

Tak kesah apa yang orang nampak kat luak
Sebab aku jatuh cinta kat hati hang
Tak kesah apa depa nak percaya
Yang penting kat aku,  hang gila gila gila gila kat aku!!

(Hang sangat baik)
Apa aku minta adalah kasih sayang dan kebaikan hang
(Hang milik aku)
Aku tak caya hang milik aku!!

Tak kesah kalau hang rasa tak yakin dengan diri hang
Tak kesah kalau hang rasa tak sure
Sebab aku akan tarik semua rasa syak wasangka dalam hati hang
Dan aku akan tunjuk yang cinta aku tak akan menyakitkan dan menumbuk hang (Mak aii..panjangnya)

Tak kesah sakitnya kita berdua akan tempuhi
Tak kesah kalau duit semua habih
Yang penting hang dengan aku
Bukan orang lain,  tapi hang hang hang...

Gila gila cinta kat hang
Aku tak caya mimpi menjadi kenyataan
Akhirnya aku jumpa orang yang hati dia betui
Dan yang paling best hang pun sayang kat aku

Whoa, whoa, whoa, whoa, whoa, whoa, whoa, whoa
Whoa, whoa, whoa, whoa
Whoa, whoa, whoa, whoa, whoa, whoa, whoa, whoa
Whoa, whoa, whoa, whoa

Whoa, whoa, whoa, whoa, whoa, whoa, whoa, whoa
Whoa, whoa, whoa, whoa
Whoa, whoa, whoa, whoa, whoa, whoa, whoa, whoa
Whoa, whoa, whoa, whoa
ps/  Kelesss Kak Jenett!!

2 comments:

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...