14.5.10

Baby Almas 1 Tahun

Hai u olls.  Hari ini akak nak cerita satu pengalaman menarik i olls sebagai make up artist.  Keles.....walaupun akak make up semua orang biasa ja.  Tapi i olls dikira make up artist jugak ok.  Boleh cam tu.  Dah dah ...jangan laluk.

Secara officialnya,  i olls telah memekap pengantin pertama i olls yang tempah secara rasmi terus kepada i olls adalah Dilla Suhaimi pada 8 Ogos 2008.  Sejak memake up beliau,  i olls mendapat banyak sokongan dan galakan untuk siries dalam mekap-mekap ini. Alhamdulillah,  thanks untuk semua kawan-kawan i olls.
Ini lah gambar kami dulu dulu. 

Tapi masa berlalu dengan pantas,  walaupun kecantikan akak ini tidak pernah pudar dan makin bertambah,  namun tampa i olls sedari,  Dilla pengantin i olls yang pertama itu telah pun beranak dan anaknya itu telah pun menjadi 1 tahun usianya.

Nama Baby itu ialah Baby Almas!!




So,  Dilla pun mengkontek akak untuk pergi tengok Almas potong kek kat tadika dia.  Akak pun semangat lah mengepi dengan camera akak itu.  Yang sedihnya,  Almas duk nangeh ja.  Entahla...dia tak suka amik gambar atau dia memang tak suka i olls. 

Pastu malamnya,  Dilla dan suami dan Almas telah menjemput akak untuk mengepi makan makan sempena Besde Almas.  Tak ramai sangat.  Just we olls we olls.....Ada tok almas,  aunty and uncles Almas,  ada cousin-cousin Almas. 

Yang i olls sedihnya ialah,  bila akak amik gambar.  Dia duk buat muka sebek.......tapi bila Angkel Khafi amik gambar!!!!  Almas punya la duk sengehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!




Sekian,   i olls ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada ibu Almas bapak Almas yang sudi menjemput saya,  En.  Khafi dan rakan-rakan untuk dinner besde Almas yang meletops itu.

Makanan memang SUPERB dan i olls rasa macam nak pergi lagi.  Semoga u olls dimurahkan rezeki dan jemput lagi we olls makan-makan ya.

Sekian,  salam u olls!

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...