4.5.10

Dear Kak Merr : Naper ramai minat AKIM?

Lama i olls tidak menjawab emel-emel dari pembaca akak semua.  Marilah kita review soklan yang akak terima ok.

Name: Mohd Fadzli


Email Address: fazzlies@yahoo.com.sg


Sila tuliskan persoalaan / luahan /  komen  anda di sini  :


Jumie!!  I olls nak tanya soklan yang besa besa jer kat u olls.  Soklan nyer berbunyi,  nape la ramai orang suke gila and minat gilak ngan AKIM A.K.A Afiq Hakim Ahmad terutamanya aku.Bleh tak hang bagi sebab dan musababnya? 


Sebab apa, aku sendiri tak dapat pikiaq pasai pa aku minat sangat kat deni lebih dari semua artis kat Melesia nie...huhu..Aku suka baju dia, kasot dia, jaket dia...semua bekenaan dia aku suka..!!


Tolong aku k...lastly


AKIM..!!!! Im Yourss...!!!

--
Date/Time: 2010-04-30 23:16:20 PDT
Sender IP: 175.144.74.187 [] | i9a0tc8mjojagekn
Referrer: http://jumiejumie.blogspot.com/


Jawapan i olls untuk Fadzli!!

U olls.  Amboi-amboi tetap nak vasskan Abang Akim hang kat Belog Jumie Samsudin ini kan?  Hey u olls.  Akak tau hang amat minat dia kan?  Tapi akak sebab tak berapa tengok AF sangat dan akak bukan BIG FAN of AF so i olls actually tau pasai AKIM pun hanya dari Juara Lagu.  Yes,  suara dia sedap sebab itulah dia ramai peminat.  Kesahnya.............aweks dia pun Stacy kan?  Dari segi muka beliau itu,  yes,  akak akui la.  Dia agak cute la jugak.

Tetapi untuk Fadzli yang minta tolong akak sebab dia terlalu FANATIK kat Akim kan?  Akak nak tolong u olls.  Akak nak cadangkan satu artist baru yang lebih ellllllllllllllllllokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.  


Dulu akak tak berapa minat dia sangat.  Sebab dia nya album tak banyak dan dia suka nyanyi lagu-lagu nasyid ja.  Berlakon filem pun tak pernah lagi.  Lagu pertama akak dengar dia nyanyi kat akak ialah Nur Kasih dari In Team.  Gituuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!  Tapi lama-lama,  akak macam JATUH CINTA kat dia plaks.  Dia tak pernah masuk AF,  tapi kira lani nama dia duk naik la sekarang ni.  

I olls dah banyak kali jumpa dia buat show untuk akak.  Memang okaylah.  Akak suka dia memang penghibur hati.  Akak pun suka tengok dressing dia simple ja u olls.  Rambut dia semua pun simple ja,  takdak la kaler maler macam akak.  Baju seluar dia pun simple ja takdak la macam nak tarik-tarik perhatian orang sangat kan.  Sebab muka dia memang cumels dan hemsem,  tak payah nak ubah apa apa!!


Cuba hang tengok artist ni,  dia lah akak minat sekarang!




Kenal tak?
  Nama artist ini En.  Khafi. 

Yesss!! U ollls buleh tengok dan minat dari jauh ja tau.  Sebab ini laki akak. Nama dia En.  Khafi.  Akak harap semoga Allah melindungi dan merahmati hubungan kami dan tak maulah lagi adanya Kak Tina The II dalam yang boleh merampas hak orang sesuka hati dengan permainan shaitannya.  Mintak simpang u olls. 

ps/  Benda yang datang dengan senang,  dia pergi pun dengan senang.

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...