7.5.10

Dear Kak Merr : Naper tak buat make up kelas kat Selagor?

Name: kak lida


Email Address: roselidamohd@yahoo.com


Sila tuliskan persoalaan / luahan /  komen  anda di sini  : Salam,
ms.jumie x nak buat kelas mekap up dkat
kl atau selangor ke?
Berminat nak belajar..
Nak kepenang kg asal cheq..dah payah dah
semua famili dkat sini..
Kalau ada buat emails...yea
thanks...wassalamualaikum


--
Date/Time: 2010-05-01 04:56:55 PDT
Sender IP: 115.132.96.44 [Malaysia] | i9a0tc8mjojagekn
Referrer: http://jumiejumie.blogspot.com/

Jawapan akak  :

Kak Ida!!  Thanks ya sebab sudi menulis emel ini.  Erm...tiba-tiba rasa macam selebriti pulaks u olls nak akak buat keles kat negara negara u olls gitu.  Insya Allah,  kalau ada rezeki dan dapat sponsor besar dari Dato Siti Nurhaliza gitu....akak buleh buat tour JUMIE SAMSUDIN bersama Simplysiti untuk pusing Melesia buat kelas simple mekap kan?

Keleesssssss...Ini dua gambar akak amik masa dulu dulu akak bagi ceramah mekap.  Dah lama tak buat u olls.

Verver akak tetap overkan?  Apa pun i olls ingin ucapkan ribuan terima kasih for the support.  Kalau buleh mai la Penang buleh jalan-jalan u ollls!

Adios!! Kak Merr sayang u olls semua!

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...