6.5.10

Dear Kak Merr : Super power apa?

Name: si tudung biru


Email Address: yuhuyeeha@yahoo.com


Sila tuliskan persoalaan / luahan /  komen  anda di sini  :
kak jumie, katekan lah kak jumie ade super power macam x-men ke ape ke, super power jenis ape yg kak jumie nak, n kenape? bagi tau 3 la, buat entri baru.. hihihi... p/s dayang bulat suda tukar jadi perempuantudungbiru



--
Date/Time: 2010-04-29 21:02:31 PDT
Sender IP: 115.135.244.5 [Malaysia] | i9a0tc8mjojagekn
Referrer: http://jumiejumie.blogspot.com/2010/04/tak-kisah-sangat-jenet-jeksen.html

Jawapan akak  :

Kelessss!!!  Akak suka soklan ini.  Thanks u olls sebab tanya,  akak rasa macam betul-betul boleh dapat superpower ini pulak kalau i olls jawab.  Gitu!!  HAHAHAHA....Verver kan akak ini?  U olls suruh pilih tiga kan?  So inilah pilih-pilhan akak!!



1.  Invisibility  :  Ability to render the user unseen to the naked eye.
Pertama sekali akak nak jadi invinsibel sebab senanglah akak nak cek staf-staf dan pegawai kat office akak ini,  yang sibuk komen we olls semua tak tau buat kerja kan?  So nak pi tengok la depa buat kerja ka tak???  Selain itu,  akak juga teringin nak invinsibel untuk pergi melawat dan tengok orang-orang yang akak teringin sangat nak tengok depa itu,  sebab setengah orang tu depa tak dak Fesbuk.   Kalau jadi invinsibel kan senang.  Kalau invinsibel,  akak nak telanjang jalan -jalan buang sampah pun boleh kan?  Gituuu!!!



2. Duplication  :  Ability to create physical duplicates of oneself.

Of cozzz la akak teringin nak buleh dupliket orang lain ni.  Selain akak buleh dupliket diri akak jadi kereta,  komputer,  pari-pari dan sebagainya,  lebih baik akak dupliket jadi macam jadi muka Tyra Banks,  muka Kak Beyonce,  muka Kimora Lee Simmons pastu saja-saja buat masuk Pavvilion kat KL itu,  haruslah akak akan mendapat semua barang FREEE okay!! Terketak lutut budak-budak sales kat situ tengok DIVA HOLLYWOOD masuk butik they olls ok.  Maka akak pun terus buleh buat koleksi beg tangan brendi brendi ni.  Nak beli tak mampu kan??  Keleessss....dasar verver cipsket akak ini!!!

"Hai...ini Jumie Samsudin ok.  Akak menyamar jadi Kak Tyra sat!!!"



3. X-ray vision  :  Ability to see through solid matter.
Ability untuk tengok terus walaupun melalui dinding yang tebal?  Menarik kan?  Mengapa akak pilih ini?  Takkan tak tau kot apa fungsinya u olls.  Kalau setakat dinding tebal itu akak boleh tengok,  apatah lagi lapisan kain yang nipis u olls!  Kelessssssssssssssss!!!!


No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...