21.5.10

Dear Kak Merr : Teringat kat X

Name: siti


Email Address: (invisiblekan email sya ye)


Sila tuliskan persoalaan / luahan /  komen  anda di sini  : Dear Kak Janz...


Dari 1st time baca belog nie,terus tertarik untuk mengikutinya sampaila skang ni.
Keep it up.


Saya nak mintak pendapat la.
Cmana nak wat nak bagi x ingat dah kat ex-bf kita yg dulu tu.
Susah sgt nak padamkan muka dan diri dia dalam kepala otak ni.
Mcam2 dah try, tp x berjaya jugak.


Nak mintak nasihat dari Kak Janz ni. Tqvm



--
Date/Time: 2010-05-13 23:19:11 PDT
Sender IP: 202.184.205.33 [Malaysia] | i9a0tc8mjojagekn
Referrer: http://jumiejumie.blogspot.com/

Jawapan I olls  :

NOKssssssssssss...tiba tiba hang seru nama Kak Janz kan!!!  Yaaaaaa...Kak Janz membalas ni dari Venezuela. 

Hai u olls semua.  Assalamualaikum.  Apa khabar u olls semua sekarang.  Akak sihat-sihat belaka.  I olls baru balik jogging ni.  Berpeluh sampai ke celah  tuttttttttttttttttt!!  Nokss...I olls jaga badan ok.  Bukan macam Kak Merr,  manja sangat dengan En.  Khafi laki dia tu.  Sampai badan pun duk naik macam nangka.  Insap la Merr.....insapla....pi la jogging.

Baiklah i olls nak beralih kepada tuan punya badan yang bertanya soalan ini pada i olls.  Sah-sahlah hang salah orang sebab tanya kat i olls kan.  Memang saja nak kena sembur,  Kalau u olls tanya kat Kak Merr takpaa...semua sopan-sopan dan telus ikhlas.  TETAPI TIDAK KAK JANZ!!

Macam mana nak lupakan X u olls itu.  HEY U OLLSS!!  Bukan mudah dan bukan senang.  Tapi pokok pangkalnya,  kerelaan dan keikhlasan hati u olls nak berubah.  Itu ja u olls.  Tak yahla verver pergi jumpa ustaz pawang ...semua ini dengan Izin Alllah saja.  Tapi dah kalau u olls sendiri tak pakai otak duk layan perasaan kat jantan itu sampai bila pun u olls tidak akan ke mana - mana.


Tepuk dada dan cek la te*** u olls itu pakai bra cup apa?  Okay??!!

Yes.................Memang susah nak lupakan orang itu.  Tambah-tambah pulak orang itu,  kita yang sayang dia lebihh.  Padahal dia tu anggap u olls hanyalah second choice.  Bila dia dah jumpa CHOICE yang dia nak,  cantek ka tidak....dia tetap tinggalkan u olls!  Itu hakikatnya....dan u olls kena percaya yang u olls boleh laluinya dan hadapinya barulah u olls boleh buat. 

Kalau u olls macam lembek,  duk perasan suci,  tak dapat lupakan kisah lalu,  rasa teraniaya,  dan duk hebeh-hegeh kat they olls lagi.........u olls sendiri membuatkan diri u olls lemah dan sampai bila-bila pun u olls akan berada di tempat itu.


Apa pun Kak Merr..jagalah En.  Khafi elok-elok.  En.  Duda yang tak berapa elook itu pun betina lain sangggupp hendakkannya,  inikan pulak En.  Khafi berpaha putih itu!!  Ellllokkkk laki hang itu.  Akak taste kat dia.....tapi akak tak boleh jumpa dia nanti akak pun nanti jadi suci suci macam hang ok!!
Lupakan kisah silam,  belajar dari segala kesilapan diri kita,  nekad untuk maju dan teruskan hidup u olls itu dan insya allah u olls boleh buat.

Sekian,  salam sayang. 

KAK JANZ!!!



No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...