13.5.10

Jangan Terkejut U olls!

Hai u olls semua.  Jangan terkejut tau.  U ollls tak salah belog.  Ini memang Belog Jumie Samsudin.  Tapi lani akak tiba-tiba duk feeling-feeling baby ni.  I olls pun tukak la lay out ni sat.


So,  hope u olls tetap enjoy ok!!  Layan jala perasaan i olls sementara waktu ini.

3 comments:

  1. pagi2 masuk blog ko..aku ingat dah salah blog...skali tgk url..mmg betul...

    ReplyDelete
  2. apa yang menginspirasikan u bertukar ke baby merr ni... hihi

    ReplyDelete
  3. hahahaha...

    u olls...akak feeling la u olls...

    ramai kawan akak dah berngandung...membuat anak dan tak sabar dapat baby...

    akak nak la dapat baby. tapi akak tak nikah lagi.

    berdonsa kan.

    so akak feeling feeeling la dulu

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...