27.5.10

Jom cuti ke Perhentian

Hai U olls.  Hari ini akak nak citer pasai percutian.  U olls tau kan akak ini suka berjalan jalan.  Walaupun dalam keadaan duit yang tak berapa nak mengada......akak tetap verver pasang niat dan list down senarai tempat yang akak nak mengepi.

Takpa u olls.  Kita kena kuat semangat dan sentiasa berusaha untuk mencari rezeki yang halal.  Buat business dan tidak hidup dalam angan-angan,  walaupun akak pakai kasut jenama Vincci jah ta[i yang penting akak hidup dengan duit hasil titik peluh akak sendiri.  Bukan di SPEDO okkkk!!


So,  u olls semua.  JOM LA KITA PI PERHENTIAN u ollls!!!

So marilah kita semua masuk weblog kawan akak,  TICKET TO PERHENTIAN ISLAND untuk tempahan hotel,  aktiviti,  pertanyaan pakej dan pelbagai lagi!!!


So cara-caranya mudah saja,  masuk blog ini.  Bacalah dan tengokla semua gambar-gambar yang ada.  And then u olls isi borang online yang ada dalam itu.  And then they olls akan call u olls,  tanya more details and then depa akan antar emel quotation,  so kalau setuju u olls bayarlah deposit to secure the booking.  SENANG KAN???

So,  jom la kita semua pi sanaaa!!!


Yang tengah-tengah itu,   yang hitam manis itu,  jejaka tough itu adalah kawan akak.  Nama dia Mark Yoe,  mak ayam besar kat Pulau Perhentian.  So u olls semua,  boleh add dia kat FB untuk dapat more information untuk tempahan ke Perhentian ok!!

Group Page Facebook  :  Perhentian Island - Pulau Perhentian

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...