12.5.10

Komen yang meletops : Untuk Petikan Tensyen Takleh Sambung Study

Semalam kan i olls buat artikel pasai soklan seorang pembaca yang Takleh Sambung Study.  Nak baca klik sini.  So,  ramai yang komen i olls.  Tapi komen ini yang paling best. 

Oleh itu i olls nak share dengan u olls.

PJ has left a new comment on your post "Dear Kak Merr : Tensyen Sambung Study":

i truly agree with you. sebenarnya baaaanyak lagi opsyen lain kat luar tu selain matriks and uni ... kita kena bukak minda kita ... jangan terlalu ikut arus kalo tak mampu ... sakit jiwa beb! pj memang kesal .. zaman la ni semua kalo result kluar jer .. MISTI tanya ... berapa A? awat? kalo tak dapat A berderet tu tak da future ka? kira bodoh bangang ka? pi tanya balik si penanya soalan tu ... dia dulu plak dapat A berderet ka? kalo kita telitikan ... A=cemerlang ... B=baik ... so ... kalo B berderet ... maknanya kita still good tau!

kesimpulannya ... adik-adik yang kot kot kiciwa dan meleleh ayaq lior tengok kekawan dah lapor diri masuk matriks tapi diri tak dapat ... its ok dear ... that's not the end of the world. carik opsyen lain ... kalo tak leh nak berlari berkejaran macam depa, kita boleh berjalan ... apa yang penting ... matlamat jangka panjang tercapai ... dan jangan lupa ... kita bukan buru kejayaan A berderet untuk hidup di muka bumi ni .. kita sebenarnya memburu Survival untuk dunia dan akhirat ... alahai ... jadik ustaah pulak aku ni ... disiplin diri untuk mencapai impian is the key to success ... first of all .. adik-adik la ni pi renungkan ... WHAT'S YOUR DEFINITION OF SUCCESS...
Posted by PJ to Belog Jumie Samsudin at Tuesday, May 11, 2010 12:02:00 PM

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...