26.5.10

Petua Meletops untuk Kulit Santek Bangsawan

U olls.  Hari ini akak nak bawakan satu pesanan penaja daripada anak ayam i olls yang sungguh baikwati.  Tak lain tak bukan,  Tuan Mochtar Malek Al-Idrus yang vasssssssssss!!  U olls semua mesti tak sabar-sabar nak tau apa yang dia nak share dengan kita semua.  So,  u olls semua.  Bacalah petua yang dia emelkan khas untuk semua pembaca Belog Jumie Samsudin. 
Akak terus menggetis rasa nak menterai ok!!  Jom kita baca ok!!

Dear Kak Merr,


Ni special drink yang I create untuk kuruskan badan and kulit cantik, I selalu bagi resepi ni kt abg nan nye pengantin, sebulan sebelum, untk prepare kn body diorang untuk wedding nanti,


Resepinya


Vitamin C Cocktail


1 biji buah Lemon
2 biji buah Orange Sunkist
3 biji buah Limau Nipis
4 biji buah Limau Kasturi


1 botol kecik 100plus atau 500ml Air Masak.


Cara2 nya:


perah kan semua buah2 itu dalam gelas besar atau jug.


Pastu campur dengan 100 plus satu botol, atau air masak.




Khasiatnya:


Sebab kita guna 4 jenis buah citrus yang penuh dengan vit c, so secara automatik nye kulit kita akan jadi berseri2 mcm cucuk vitamin c, cuma bukan terus lah, selepas seminggu mcm tu akn start nmpk. Plus dia akan membakar lemak2 kita dlm bdn..buah citrus membantu membakar lemak.


Sy nye petua lah, sy syorkan pengantin tu minum segelas cocktail dia waktu pagi sebelum makan and malam sebelum tidur selama sebulan....

but ade org takut perut dia sensitip, so boleh juga minum seminggu 3 kali ( 3 hari seminggu, pagi malam)


atau kalau x nak minum one shot terus pagi dan mlm, bleh gak letak dlm botol pastu minum habis dlm masa sehari, kira minum skit2...bleh gak.


dari segi cost mmg lah agak mahal nk beli semua buah tu untuk sebulan.....bleh jugak buat untuk seminggu jer..


side effect dia x de sgt cuma akan kerap pegi toilet sbb nak buang kan toksin2 dari bdn kite.


tapi mmg berkesan gak lh, bnyk pengantin abg nan cuba petua ni and kulit diorang and body diorang jadi cun...


ikut org gak lah, mcm semua jenis diet ke ape, ade org ok, ade org x. Tapi, alhamdulilah Ioalls ikut petua ni so, far xde problem, lihat je lah kulit ioalllss......wakakakakakakak >:)

Sekian,

Your Mocky
 Jeles u olls...apa lagi!  Jomlah kita semua beramai-ramai memetik limau!!


No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...