24.6.10

Dear Kak Merr : Kawan ku seorang pencurik

U olls.  Soalan minggu ini datangnya dari seorang rakan akak yang datangnya jauh dari New York iaitu Lady Gaga.  Dia emel akak melalui Fesbuk.  Dan akak pun nak share dengan u olls semua.  Sebagai tanda memeriahkan majlis ilmu.  Gituuuuuuuuuuuuuuuu!!

Dear Kak Merr,
How are u my dear little monster!  Keleesss.....macam mana THO Red Gincu? Meleeppps.  Apa pun,  sekarang dah sibuk dengan THO Red Gincu tak dapat nak make up akak lagi kan!!  Ahakzzz!  Niway,  nak tanya and nak mintak pandangan hang leh ka?

Kalau kawan yang hang kenai mencurik barang hang pastu dia buat mcm bukan dia,  padahal memang dia la suspek utama,  pa tindakan hg?
komen sket...

Lady Gaga


Jawapan  Kak Merr:
Salam, hai u olls. How are u? Cengs Lady Gaga.  Kalau buat show kat Melesia nanti,  koling-koling atau tempah 6 bulan awal ok.  Nanti barula boleh akak mekap u olls itu.  Tapi bolehkah u olls buat konsert kat Melesia ini dengan pakaian baju dalam ala-ala warna kulit dan berlian mastora ituuuuu!!!!  Sorry nyah!!  PAS akan colik hang dan bakar hidup hidup ok!!

Okay, kalau orang macam ni. Mmg tak leh buat apa, sebab for me, its not the first time dia buat cam ni. Dah banyak kali. Sebab tu dia komfident ja.



Kalau benda tu kecik. Ang halal kan ja.


If benda tu besak, take action, carik bukti, saksi, report polis dan sebagainya.


Mak penah tgk kawan2 asrama mak dulu kat poli, depa tangkap satu pompuan ni. Dia memang kaki curi. Habis semua rumah orang dia gi amik brg, baju, kasut, last sekali depa letak dia and sesah and kuakkan semua barang dia!! Puas ati noks...depa siap buat BIDIO lagi!! 

Kalau ada sapa-sapa nak kita ganyangkan.  Marilah kita bersekongkol!!

Kim salam kat Abang Obama ok!!

1 comment:

  1. erk..kwn klu hat paten mencurik ni mmg susah la. kang tuduh dia kata kata fitnah lak kan.. tp tu la, guna teknik cm james bond sket la..rakam video ka, ugut bunuh teruih ka..isk..tak ley..brutal sgt. pa2 pun...paling dengerez klu balak org pun dia curik. kih3.

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...