10.6.10

Pelamin Meletop U olls

Dulu akak pernah paparkan satu pelamin yang vasssss yang membuatkan i olls tersenyum sorang sorang kan. 

So this time i olls nak tunjuk satu lagi.  Pelamin ini diemelkan oleh kakak i olls dari KL.  Dia kata dia sendiri pun tak tau sapa yang buat pelamin ini.  Tapi yang pasti i olls suka.  Semalam i olls letak kat Facebook,  ramai yang mengomen kata cantek u olls.

I olls suka sebab bunga kepok-kepok kat belakang itu.  Macam i olls jugak.

Kelesssssssssssssssss...

So u olls macam mana?  Suka tak?  Kami kat THO Red Gincu sokaaa sangat pelamin ni!!

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...