7.6.10

THO Red Gincu on INTREND June 2010

U olls.  Tak ku sangka,  hari tu i olls tulih dalam belog i olls tentang cover Intrend yang baru iaitu Fasha Sandha yang meletops bersama Remie Ishak kan????  Little that i know,  kat dalam majalah keluaran yang sama,  we olls The House of Red Gincu telah dipilih untuk dipaparkan dalam komuniti blog pilihan INTREND.

Melepsss u olllsss!!!

" Blog ini cukup meriah dengan ilham penataan majlis perkahwinan dan sesuai dilayari oleh bakal raja sehari. The House Of Red Gincu, blog perniagaan yang mula beroperasi sejak MAC 2009 ini terus berkembang di bawah kelolaan dua beradik yang sangat meminati bidang pengurusan perkahwinan,  Surianie dan Jumie Samsudin.  Bersedia memberikan perkhidmatan terbaik dengan harga berpatutan mengikut kehendak dan bajet bakak pengantin.S  elamat melayari bahtera perkahwinan hasil sentuhan T.H.O Red Gincu.Kata mereka , "Ada REDGINCU ada segalanya"

Petikan dari majalah INTREND, ms: 134 keluaran JUN 2010.Kelessssssssssssssssssssss..............Walaupun kecik sungguh bermakna u olls.  And thanks to INTREND for choosing us,  memang ramai yang masuk emel and contact we ollls!  Alhamdulilllah,  rezeki ibu mengandung.  Sapa mengandung u ollls!!!!  Wakakakakak....larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!


So tunggu bulan depan pulaks!!  Akak keluar majalah PESONA PENGANTIN ok!!!!

1 comment:

  1. ha. itulah... ingatkan kak mer tunjuk intrend kes ada blog red gincu dalam tu... anyway, i dah beli dah! FS memang hot! ;)

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com