7.6.10

WORLD CUP FEVER U OLLLSSS!!!

U olls semua.  Apa khabar?  Like we olls semua tau,  sekarang ini dah masuk musim musim bola bola dunia ok.  Keleesssss...dulu masa sebelum i olls operate,  i ollls memang jantan VASSS ok!!  Bola is in my heart.  Balik sekolah petang masa form 1,  terus salin suar turun padang main bola ok.  Kadang-kadang sampai Maghrib. 

Sekarang ini,  walaupun i olls telah woman,  i olls tetap minat bola walaupun tak sefanatik dulu!!  Oleh itu,  i olls akan tetap menyokong dan mentengok bola sebanyak mungkin. 

Kali ini,  World Cup u olls nak sokong team mana?  I olls ini BIGGEST FAN Brazil u olls.  Yelah,  sepupu akak kan ramai kat sana.  Tapi nak ikut ikut,  now Brazil mana ada player yang Vasss kecuali Kaka.  Akak rasa,  Kaka pun dah kertu u olls.  Yang nampak macam meleepss pun,  Argentina sebab ada Messi and other good players lain.  Apa pun kita tengok first round nanti,  mana yang malapss, akak sokong hingga ke akhirnya.

So,  Rusdi,  apa perasaan u olls baca belog akak kali ini.  Walaupun akak woman,  tapi tetap feeling ok tatkala mengulas tentang bola sepak.
Oleh itu,  terima kasih gambar akak posing jersey Chealsea.  Keleessssss!!!  Pose jantan ok.


And untuk semua peminat World Cup,  click here untuk download jadual perlawanan World Cup on Excel.  MELEPPSS U OLLSS!!

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...