20.7.10

Georgian News - Annahita Bakavoli dah kawen u olls!

To all Georgian,  sapa tak kenai Annahita kan?  Pengawas senior yang ala-ala tomboy kat sekolah kita dulu dulu tu kan?  Tapi malapsss u ols,  pas sekolah jadi models,  pelakon and models ok!  Mak bangga jadi junior beliau ok. 

Anyway,  Annahita masa zaman sekolah memang tak kekwat ok.  Batch-batch Annahita,  Kak Shina,  dan lain-lain memang VAS!!!  Dia antara pengawas yang akak suka sekali.  Pengawas lain yang akak suka ialah BENG MENG!!  Pengawas yang akak suka ialah ......akak tak mau bagitau.  Sebab akak nak hentikan kebencian itu.  Keles....

Anyway,  to all Georgian,  Annahita dah selamat berkawen ok!  Keless....akak cilok these pikcers from Keyna Karem's FB.  Jangan mara u olls.  Please jangan minta royelti plaks.


Anyway,  CONGRATS Kak Anna.  U olls tetap meleps!!

ps/  cantek gaun u olls.  I olls pun nak buat cam tu la nanti....if there's a will there's always a way.  Kelesssssssss

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...