23.7.10

Personaliti Bulan Ini : Muzanny Mohd Zamri

Hello pipels.  Assalamualaikum semua.  Hari ini seperti biasa,  i olls nak perkenalkan PBI untuk Belog I olls iaitu Muzzany Mohd Zamri.  I olls mengenali dia ni dah lama.  He is a cute and fani boy.  Dia ni sangat funny,  tapi dia ni anak manja jugak.  Si bujang trang tang tang ini,  amat happy bila akak offer dia jadi PBI bulan ini.  Akak pun,  happy nak kenalkan dia dengan u olls semua.  Senyum Kak Jam tatkala membaca belog akak ini.  Jangan marah Kak Jam,  i olls promo anak terona u olls. 


Saya mengenali Muzzany sejak zaman sekolah lagi.  Kebetulan,  ibu beliau adalah salah seorang bekas pelajar di Sains Kemasyarakatan USM.  Akak memang kagum dengan ibu beliau,  dan akak suka berkawan dengan Muzzany.

So hari ini,  akak nak kenalkan u olls dengan beliau.  Marilah kita semua berkenalan dengan beliau.
Senyuman manis dari beliau.  Keless nyah.... THE HOUSE OF RED GINCU SANGAT!
Nama  :  Muzanny Mohd Zamri
Umur  : 23 tahun
Tarikh Lahir  :  10 Julai
Zodiac  :  Cancer

Who is your idol?
Yes of coz my mama is my idol!! My mama is an incredible woman.
Everyone adore her, including me.. My mama is a Consultant Management in some company, she travel a lot all over the world. She is very super duper busy woman. She cant live without her beloved LAPTOP!! Pi mana pun bukak laptop buat kerja!! She is really serious woman in work!! "All mothers are working mothers." She was the CEO in Institute Early Childhood Education, Damansara.


Apa perasaan u olls apabila orang puji mama u olls.
Ofcoz la im so proud because im her son… hehehe.. bukan nk tumpang pujian, but she is my mom!! Ofcoz anak pun kena tumpang kembang hidung!! Hehehe.. Well, puji tu mcm2 ada… Puji ada makna, puji ikhlas, puji kerna terpaksa… pujian ni hanya sekadar boleh dgr saja.. “Appreciation is better than Compliment”.. am I right???!

Sebut satu perkataan yang menggambarkan mama u olls.
“Incredible”

Ciri-ciri wanita idaman u olls?
Understand each other, caring.... i bukan type pandang lawa ka tak, gemuk ka, apa ka... Tapi i dah jumpa seseorang... tapi jodoh biarlah tuhan yang menentukan...


U olls ni kurus sangat, macam mana kalau u olls jatuh cinta dengan wanita agamz dan gemok macam akak? Malu tak? Sudi tak?

Ermmm... Macam ni lah, kalau tuhan nak dijodohkan dengan perempuan gemuk ka, buta ka, bisu ka, itu hak dia.. kita hanya kena redha apa yang diberi olehnya.. itu dari pandangan I la.. Malu atau sudi bukan soalnya..... Biar la akak gemuk, i kurus..... kurus tapi sihat.. bak kata org tua2, “Ni cek, baka kalau dah besaq tu, besaq tu la sampai kesudah”...


Sebut satu perkataan yang menggambarkan perasaan u olls terhadap semua perempuan di dunia ini.
“Complicated”


U olls rasa, sekarang ni, patutkah perempuan yang ngurat lelaki dulu?
WOW!  Saya tak kisah kak,  sebab zaman sekarang wanita amat berani dan sangat sofistikated.  I respek everyone kak.

JOM BERKENALAN DENGAN BELIAU!!


Emel: welli_90@yahoo.com or muzanny@gmail.com
Facebook  :  Muzzany Mohd Zamri
YM  : 

Ucapan untuk Pembaca Belog Jumie Samsudin :
Once again thanks to my beloved friend Jumie for pleasuring posting my little story. If u dare to critics Jumie on what her doing or talk, u and me have a serious problem.!! Always love your mom and please, after you read all my story do not bother to pick up your phone and call your mom or dad. Just asking them “mom/dad is everything alright there?” because after they gone, you gonna miss that. So, that’s it!! Teruskan mengikuti Belog Jumie Samsudin!!! Love Jumie Samsudin!!!

2 comments:

  1. pergh!!! ni betul2 promot ni..ramailah aweks2 yg dok kejar pasni..:)

    ReplyDelete
  2. kak jumie....
    muzani bukan umoq 23 ponn...
    baru 20....

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...