8.7.10

Updates from THO Red Gincu

Hai u olls semua.  Hari ini akak nak cerita tentang update page The House of Red Gincu. Alhamdulillah,  we olls walaupun takdak kedai lagi tapi berkat sokongan kawan-kawan dan jugak para pembaca belog akak ini,  rezeki we olls tak pernah putus dalam bidang ini.  Thanks to my tulang belakang merangkap tulang pungkok akak iaitu adik i olls,  Cakcing a.k.a Surianie Samsudin.  Tampa beliau,  mesti THO Red Gincu tak segah sehingga hari ini.

So hari ini,  we olls nak citer sikit perkembangan THO Red Gincu setakat June 2010. 
  1. We olls dah ada baju u olls.
    Yes u olls.  Busana pengantin we olls semakin banyak.  Ada yang we olls beli siap dan ada we olls customized specially untuk client yang nak.  We olls jugak telah colaborate dengan satu butik kat Penang untuk menjayakan koleksi pakaian pengantin yang the latest dan meletopsss u olls!!  So those yang berminat,  please contact us.  Kita boleh bagi u olls tengok baju-baju ini and pilih mana berkenana.

    Inilah baju-bajunya u olls.  Please click on the picture for larger view.





  2. Make Up Artist THO Red Gincu masok majalah!!
    Yes...again.  We olls masuk majalah.  This time about akak,  make up artist yang tak pernah mekap artist ni.  Over kan??  Bukak majalah Pesona Pengantin edisi Julai (muka depan Acha Sapriasa).  Tajuk artikel tersebut  "TIPS SOLEKAN HEBAT DARIPADA JURUSOLEK TERKENAL TANAH AIR".  Overnyahhhhhhhhhhhhhh!!!!!  Terkenal tanah air.  Terkenal kah akak????
    Apa pun,  akak berasa sangat rendah diri dan sungguh hambel kerana dapat diletakkan sebaris dengan mak-mak ayam make up artist yang dikira otaiiii gila berbanding akak yang mulus dan tulus ini.


    Overnyaaa perempuan gemok ini!!



    Thanks to Kak Suffi from Soffi Bridal  and Kak Baby from Centrestage VD.  Thanks for making this happen.  And also credit to my photographer Mr.  Nexon from Penang.  Memang kelesss u ollls!

    Kak Soffi.

    My MAK AYAM!  Kak Baby yang vass!

    Apa pun u olls semua!!

    Please visit our official page at


1 comment:

  1. hahahaha...meletop uolss...!!!
    takpa..tak pernah mekap artis kan..?
    nanti kalo aku dah jadi artis, hang mekap aku puas2 na...hahahahaha..!!!
    neway...tahniah..!!!
    kena kuar lagi majalah k...!!!

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...