3.8.10

Dear Kak Merr : Jawapan Secara Jamak :)

Hai u olls semua.  Hari ini akak akan menjawab semua soalan-soalan pendek daripada semua pembaca belog akak.  Thanks u olls sebab sudi menghantar soalan ini.  Akak harap akak dapat buat terbaik untuk jawab u olls semua.


Soalan 1

Name: haziq
Email Address: hazigs95@yahoo.com
Sila tuliskan persoalaan / luahan / komen anda di sini :
kak...berapa harga relaxing tuh..nk taw sgt nieh...?
--
Date/Time: 2010-07-24 04:53:05 PDT
Sender IP: 64.255.164.113 [United States] | i9a0tc8mjojagekn

Ini gamak akak masa mula-mula buat rebonding and colouring rambut. :)

Jawapan 2
Relaxing yang untuk rambut ni ke?  Okay,  akak buat kat Hair Impression KOMTAR.  Relaxing and colour semua RM350.  Kelessss......akak rekemen sangat u ollls pi sana.  Cup cup...Hang orang Penang ka?  Kalau hang orang KL akak tak tau la ok.


Soalan 2
Name: ieja
Email Address: Ieja09_poli@yahoo.com.my
Sila tuliskan persoalaan / luahan / komen anda di sini :
salam akak,
harga beg LV yg sebenar brape??akak jual ker?:)

--
Date/Time: 2010-07-25 04:29:36 PDT
Sender IP: 60.53.60.85 [Malaysia] | i9a0tc8mjojagekn

I olss dan LV i olls yang haus!!! Tapi tetap...keless................

Jawapan 2  :
Salam u olls.  Beg LV itu??? Harganya 14k.  Akak tak jual ok.  hihihihii 

Nyah....ko meraban akak pakai LV ori!!  Memang saja nak suruh akak maki hangus la dalam Belog akak ni kan?  Dari akak bazir duit beli LV,  baik akak sedekah kat Habib Jewel atau Poh Kong.  Dapatlah rantai and gelang tangan berkati-kati!


Comment 3
Anonymous has left a new comment on your post "Hikayat Seorang Mak Andam Part-Time":

hello akk jumie..
hri ni sy trgin plak nk bce blog akk.. kehkeh..
sy tgk akk kt sanaz.. akk rpt ngn die kn.. hehe
sgt syok bce blog akk nie..
sgguh jujur vocabularynye.. wink wink..
wlupn sy blum nk kawen agi..
tp rsenye cm nak akk jd mak andam sy nnt.. ececeh.. :)
sbbnye.. sy xthu nk mekap yg mcm mne sbb tunang sy xsuke mekap sy tbl sgt..
sadis kan.. klu amek akk mst happening kan?
sbb akak mst rock mcm sanaz.. hehe..
so.. mulai hri ini.. sy akn trus menjadi pembaca blog akk.. sy add akk kt fb..
good luck with 'mak andaming'!:)

Posted by Anonymous to Belog Jumie Samsudin at Monday, July 05, 2010 6:45:00 PM
Jawapan 3
Nyah.....awat la yang comment secara Anom ni?  Akak tak suka la.  Camner la akak nak emel balik jawapan akak.  Ya,  Sanaz itu kawan akak.  Tapi,  dia tak suka sebab akak selalu kutuk-kutuk dia.  So dia pun macam kata kat akak,  better kami jangan kawan lagi. Tulah,  akak pun menyesal la kutuk-kutuk dia.  Sebab akak ingat selama ni,  biasa la kita kutuk-kutuk kawan kan?  hihihihi....Takpala,  akak ikut apa dia nak.

Vocabulary amat jujur kan???????????????? Itupun akak lama tak hapdet ok!  Hidup ini kena jujur.

Apa?  Nak jadikan akak jadi kak andam u olls.  Thanks!  Akak teruja mendengarnya.  Thanks sangat.  Tampa orang-orang macam u olls.  Akak pun tak ke mana.  Akak sarankan u olls buat trial dengan akak dulu.  RM50 satu sesi.  Pastu kalau u olls nak setuju atau tak,  tak kisah.  Akak profesyenel ok.  Kalau u olls tak jadi.  Akak tak hangitt...jangan last minit nak kensel hausss la!

Akak mesti rock macam Sanaz kan?  Nyah...............!  Ko buter ke apa?  Kak Sanaz pakai tudung sekarang.  Takder maknanya rock rock.  Akak pun tak rock lagi.  Akak sekarang Kelasik Nasional.

Keep on reading my belog Kak Anom!  See u and keep in touch.  KO JE LA TOUCH AKU KAN???  AKU TAK KENAI PUN HANG SAPA...SEDIH..........


Soalan 4
Name: yunie
Email Address: blckmorrdor
Sila tuliskan persoalaan / luahan / komen anda di sini :
Salam akak..saya nak tanya..saya suka hasil kerja akak..best best :D..saya nak tanya beberapa soalan.

1.Akak boleh datang makeup di Klang? berapakah harganya..

--
Date/Time: 2010-06-10 18:04:18 PDT
Sender IP: 202.190.64.98 [Malaysia] | i9a0tc8mjojagekn

Jawapan 4

Hello Yunie blckmorrdor!!  Kelasss nama email hang itu.  Yes,  akak sudi ke Klang kalau u olls sudi menjemput akak.  Harga make up macam biasa,  RM200 for nikah / tunang.  RM250 for sanding.  Cuma nak kena tambah harga tambang pengangkutan dan penginapan.  U olls kena contact akak kat redgincu@yahoo.com ok.  Atau  SMS kat akak di number 012.4130060.  Thanks u olls.


Soalan 5

Name: zolkifli yaakob
Email Address: zulu_yankee@yahoo.com
Sila tuliskan persoalaan / luahan / komen anda di sini : Cuba teka apa soalan saya...?
--
Date/Time: 2010-05-25 02:12:32 PDT
Sender IP: 202.170.57.248 [Malaysia] | i9a0tc8mjojagekn


Sekadar gambar hiasan.  Orang ini pernah apply nak jadi make up artist Red Gincu.  Pastu tak tahan,  sebab boss Red Gincu garang.  So dia kuak.




Jawapan 5
Heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy beliau ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Orang tengah feeling-feeling artist!!  Dia pun sibuk nak tanya soalan jugak.  Sila jangan main kat sini


Terima kasih!  Akak chow dulu.  Jangan lupa email kat akak lagi soalan.  Borang pun ada kat tepi belog ini!!

1 comment:

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...