8.9.10

Disis espesyelli for Jumie

U olls semua tau kan?  Saya kerja kat mana?  Erm..yes.  I olls kerja kat Pejabat Timbalan Dekan (Akademik dan Pembangunan Pelajar) Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan sejak tahun 2005.  Dah lima tahun kat sini.  Alhamdulillah memang banyak pengalaman pahit manis yang i olls dah lalui.  I olls kerja serve untuk pelajar undergraduate kat school ni.  So dari first day depa masuk belajak sampai habih dapat degree depa memang kena buat bek dengan saya.  Sapa buat bek untung.  Sapa buat jahat....punya pasai la kat ampa.

Memang I olls akui I olls sangat garang dengan para students.  Tapi kalau sapa yang rapat dengan saya,  depa tau la perangai I olls ni macam mana.  So,  kesimpulannya janganla amik ati kalau kena maki dengan I olls secara percuma.

One day, I olls dapat emel dari kawan bek I olls iaitu Nonie Sulaiman yang berchatting FB dengan kawan dia yang merupakan student kat school i olls ini.


Disis espesyelli for Jumie yang disayangi ramai.


Jonathan
kak nonie
2:11pmMe
yezzaaaa
2:11pmJonathan
chat?
2:11pmMe
yeppssss
2:11pmJonathan
ok2
tgh keja ka?
2:12pmMe
nope..today mc
demam laaa
2:12pmJonathan
ala
2:12pmMe
why la?
2:13pmJonathan
kalo org sakit kan kita kena bagi expression sedih ckit
2 la
nk turut merasa keperitan la konon kan
sry kak nonie
2:14pmMe
hahhahaha
2:14pmJonathan
jgn bunuh sy
2:14pmMe
pandai lah
ada mana ni?
dah kerja?
or still usm?
2:14pmJonathan
mana ada
da tua bangka pun kat usm lagi
2:14pmMe
hahah
so now? where u working?
2:15pmJonathan
sy tukar course so ad 2 thn lagi
xkeja da
2:15pmMe
i see
2:15pmJonathan
xleh coz xckp masa
2:15pmMe
so u see jumie everyday?
2:15pmJonathan
kdg2 la
uih, kalo dia xdak xtau la sy da mampuih kot
2:15pmMe
hahahaha
2:15pmJonathan
nasib baik
2:15pmMe
why?
2:16pmJonathan
bnyk jgk dia tlg








Terasa bangga bila membaca kat en pes ini.  Jonathan,  akhirnya proses transfer unit hang dah selesai kan?  Apa lagi??  Mana tiket wayang freee!!!  Dan kepada student Soc Sc lain yang membaca belog akak pada hari ini,  JANGAN LUPA UNTUK BACA BLOG UNDERGRADUATE- PPSK.BLOGSPOT.COM yang i olls create khas untuk u olls semua.  Bacalah maklumat dan perkembangan terbaru untuk u olls semua straight dari Meja Timbalan Dekan!!  Dan jangan lupa melawat I olls kat Pejabat Baru PPSK di Bangunan C06.  :)

Bawak la kad raya,  kueh raya dan macam-macam lagi!!  Saya menanti anda dengan tangan terbuka dan sedia berkhidmat.

2 comments:

  1. Uihhh Sc Social ka? Aku minat gila course2 Sc Social. Tapi blom ada rezeki nak sambung belajaq course ni..

    ReplyDelete
  2. hahaha..nk amik gambaq dan2 kemaih meja...cekappp...

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...