Diana Shope

UK Clark Sales

Tunetalk

S e q y B e a u t y

.


4.8.10

DN Beauty | Rahsia Kejelitaan Terserlah by JALINAN KASIH EXCLUSIVE

Hello u olls semua.  Apa khabar?  Okay,  seperti yang i olls janjikan,  hari ini i olls nak ceritakan tentang jenama baru di pasaran,  hasil ciptaan orang-orang Penang kita yang dikenali sebagai DN Beauty!!  Tak lain tak bukan.....butik pengantin yang meletops kat Penang ini...JALINAN KASIH!   Kelesss nyah!!

Ada tiga produk utama yang merupakan anak-anak sulong keluaran DN Beauty.  SEMUA I OLLS DAH TRY OK!! I olls tunggu seminggu baru i olls betul-betul happy nak tulih review.  So,  barulah rasa lebih seronok nak cerita dengan u olls kan!

Baiklah,  tanpa melengahkan masa.  I olls nak promo tiga produk utama DN Beauty kepada u olls.

Set Rawatan Pencerahan tanpa Pengelupasan DN Beauty

U ollls!  I totally suka produk ini,  sebelum ini i olls guna produk pengelupasan brand XXXX (tak buleh bagitau nanti kena saman).  Memang the first 1 weeks pakai produk itu tak buleh nak make up,  and lep[as seminggu,  muka akan jadi cekang!  Especially,  pas mandi and u olls tak pakai pelembab sebab nak solat kan??  Muka jadi macam cekang u olls. 

Tapi,  DN Beauty came to me at the exactly right moment.  Hari tu kan akak telah mengepi berkelah kat Pantai Monyet itu sampai akak pun menjadi hitam dan legam sedikit.  Aiiiyooooo!  Bencinya nak lalui proses pengelupasan kulit ituuu!! 

Tapi akak bertemu dengan DN Beuaty u ollls!

Ada sabun.  Toner.  Krim Sunblock.  Krim Kunyit and Krim Renewal.  Selepas menggunakannya 3 hari seperti yang diarahkan,  i olls merasa sangat suka sebab i olls buleh rasa yang kulit i olls dah sedikit menyerah secara semula jadi!  And seperti yang tertulis pada produk ini TAMPA PENGELUPASAN!  Soooooooooo...no more cekang kulit ok!!

And yang paling akak suka dengan produk ini ialah.................akak buleh mekap macam biasa even on the first week of using this produk!  Sukaaaaaaaaaaaaa u olllssss!


Sabun Rawatan Kulit DN Beauty untuk Lelaki
Yes..............yang ini i olls tak pakai la.  Sebab as Kak Bedah,  Tauke Jalinan Kasih said,  this sabun is created specially untuk lelaki sebab its just a sabun!  So lelaki kan tak suka nak fussy fussy macam macam produk...so sabun ni satu saja untuk kulit lelaki.  Mencuci,  merawat dan menjaga kulit lelaki.

And of course,  En.  Khafi telah memakainya!  En.  Khafi mempunyai kulit yang sangat semsitip.  Kalau salah sabun sikit pun dia dah naik jirawat banyak.  Jirawat batu pulak tu,  tapi lepas pakai sabun ini,  I olls tanya dia.


Dia jawab "Sukala...sebab senang.  And bila pas cuci dapat rasa kulit jadi lebih lembut and bersih,"

Keless................


DN Beauty Feminine Hygiene Wash

 

U olls!  Yang ini u olls wajib membelinya sebabbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb...........................bila mencuci p*p** dengan pencuci ini p*p** kita akan merasa sejiukk dan best sangat u olls.  I olls suka sebab rasa fresh and bersih.  Ianya juga pekat dan likat,  so satu titik pun dah buleh buat banyak buih u olls!  I olls sukaaaaaaaaa!!  So,  u olls harus beli DN Beauty Feminine Hygiene Wash sebab ianya berbaloi,  harga yang ok dan buleh pakai lama.  And mengikut Kak Bedah juga,  orang lelaki pun buleh guna DN Beauty Feminine Hygiene Wash ini!!


So,  U olls berminat nak membeli produk ini?  Yess.......

Berikut adalah harga-harganya.

Set Rawatan Pencerahan tanpa Pengelupasan DN Beauty :  RM89.90
Sabun Rawatan Kulit DN Beauty untuk Lelaki  :  RM17.00
DN Beauty Feminine Hygiene Wash  :  RM25.90

Kalau u olls nak beli,  sila hubungi i olls untuk tempahan.

Jumie Samsudin
SMS : 0124130060
Email  :  jumiess@gmail.com



Kami juga sedang mencari anda yang berminat untuk menjadi ejen edaran DN Beauty!!  Tak kisahlah u olls kat Penang,  KL,  Kedah,  Sabah atau Indonesia,  if u interested to take this as a good opportunity please contact :

Faranadia Shaik
Email  :  faradiashaik@yahoo.com
No Tel  :  0174369495

Inilah Duta Dn Beauty u olls!  Faranadia Shaik..anak Kak Bedah meletops! Owner Jalinan Kasih ok!
Pesanan khas dari Faranadia untuk u olls semua  :  Hai semua,  terima kasih kerana sudi membaca ruangan iklan ini.  And jangan lupa dapatkan produk Dn Beauty dengan segera.  Kepada pengguna baru,  anda akan mendapat diskaun 10% untuk semua produk DN beauty (Set pencerahan, whitening soap, feminine hygiene).  Dan kami jugak sedang buat promosi untuk FACIAL COLLAGEN with BEBOLA AIS for just RM50. But if depa bli set pencerahan DN beauty, automatically depa akan dapat 10% discount untuk facial. And boleh di buat di sumer cawangan JALINAN KASIH!  Sekian,  thanks u olls!


KELESSS NYAH!!!!!! SO APA TUNGGU LAGI...sila buat tempahan sekarang!

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

I n n i t y