5.8.10

En. Khafi's favorite gal!

U olls tau tak.  Setelah sekian lama,  baru i olls tau yang En.  Khafi sejak dulu lagi meminati Marion Caunter.  Ala....si pengecara dalam E News Asia itu.  Wah wah wah wah....baru baru ni baru dia konfess kat akak.  Dia kata,  sejak dia kerja kat Hard Rock dulu,  dia sanggup tengok 8 Tv Quicky segment sebab nak tengok muka Marion keluar u olls!  Siap En.  Khafi buleh kata kat akak pulak................

"Dulu Marion tak lawa sangat macam ni.  Dia simple je...sekarang ni baru dia lawa!  Sebab make up and rambut dia semua dah lain!"


Haiiiyoooooooooooooooooo!!

U olls terpikir tak apa yang akak terpikiak ni?
Patutlah dia kapel dengan akakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!~  Sebab muka akak macam Marion Caunter kan??? Kan nyahh?  Kan??

Ciiiyeerssss!!  Nyah......

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...