17.8.10

Remaking of Hollywood Blockbuster by USM Library Staff

Yes u olls semua.  Tengok tajok ja pun dah gempak kan?  Yes,  i olls dengan rasa bangganya ingin share dengan u olls semua tentang kehebatan staff USM Library yang bakal beraksi dalam remaking filem-filem blockbuster dari Hollywood!  Tak caya ampa tengok sendiri semua poster-poster dah siap u olls.  Akak bangga u olls sebab staff USM semua memang multi tasking!

Ampa tak cayaa?? Nennnjiaaaaaaaaaaaaaaa poster filem depa!!

Mami Jarum by Mahaderr sebab Mami Jarrrr


Deuce Bigolo the Make Jigolo by En.  Sabri Pinky


Austin Power - Goldmember by Amed Miziko


Ace Ventura oleh Saril Niko


Shrek by John Nazri


Hellboy by Putera Jin


Rambo by Zuraimey Mey


X Men by Shah Jepun


MIB by Apan Sapuan


Star Wars by Kamarul Haji Baji O


Mr.  Bean by Mahaderr
 

U olls rasa kalau u olls boleh cam tak muka-muka orijinel depa ni semua?  Nanti kalau jumpa depa kat Library ka apa semua...jangan lupa mintak otograf tau!! MUAH!!!!

Oopppss...lupa nak bagitau jugak u olls.  Selepas heboh staf-staf library USM nak buat filem.  I olls jugak gigeh menolak pelawaan-pelawaan oleh para produser untuk membintangi filem they olls jugak.  Tapi sebab dah segan sangat kan u olls?  Duk tolak banyak sangat.  So akak terima SATU ja filem yang akak akan lakonkan semula.  Yes u olls....

SAKSIKAN NANTI
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Jumie Samsudin dalam THE CAT WOMAN!


Kelesss nyahhh!

3 comments:

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...