3.9.10

Jawapan Emel Kemakian Vol I

Assalamualaikum,  terima kasih nak yam dan mak mak ayam semua yang sudi membaca belog akak ini.  Pertama kali akak tingok pengunjung kat belog akak mencecah sampai 42 visitor!  Tahniah Kak Merr.  Memang betui orang kata,  pen adalah lebih tajam daripada sebilah pedang.  Tapi akak tak guna pen untuk menulis,  akak menaip ja nyah! Dengan kelajuan menaip 50 perkataa semenit.  Kelesss....Tapi akak kalau baling kepala u olls semua dengan keyboard ini agak menyakitkan jiwa jugak kan?

Nak kongsi dengan u olls perasaan gembira akak dengan u olls.  Setelah keluarnya topik mengamcam yang bertajuk 8 Perkara Yang Kak Merr Paling Menyampah Tentang Kapel Monyet yang Bercinta Dalam Fesbuk NENJIAAAAAAAAAAAAAAAAAA punya la ramai yang membacanya.  Meletops-letops kat Fesbuk akak itu.  Ramai yang share link page akak ini dan bagi satu Melesia baca.  Memang ramai yang puji akak,  YM,  FB,  dan Twit akak.  Memang kita semua happy sebab finally apabila akak menulis artikel ini,  dapatlah orang ramai meletakkan kat Fesbuk masing-masing dengan niat MENCAMDEK kawan-kawan FB depa yang suka bercinta di FB ini.  Tau tak apa itu CAMDEK?  Orang Penang kata CAMDEK tu ialah sarkastik,  sindiran.  Keless....

Kesimpulan yang akak boleh buat kat sini ialah,  kita semua ada kawan spisyis monyet kecik ini kan??????????

Tapi dalam ramai-ramai yang suka dan sembah ratu kat akak ini,  tapi ada jugak yang tak suka dan benci dengan penulisan akak ini.  Mai siniakak nak share dengan u olls semua.  Akak tepaksa menjemput kuasa Kak Janz untuk memaki u olls.

Emel Kemakian 1

Kalau nak baca lebih besak.  Click on the image ok.  Tapi dia tulis kat akak cam ni nyah  :

artikel yg paling bodoh penah aku baca..kalau hg x mo baca apa yg aku tulis kat FACEBOOK or watever lah ko juz REMOVE ME FROM FRIEND LIST!!!! macam la aku suka sangat tgk apa yg ko tulis kat FACEBOOK ko!!! apa yg aku tulis kat FB aku so suka hati la aku nak tulis apa pun!!!!! bodoh sunguh org wat blog ni

Jawapan akak  :  Artikel paling bodoh nyah?  Terima kasih la nyah.  Bodoh pun,  HANG ADA?  Nak suruh akak remove,  buleh ja nak haram oi!  Bagi tau la nama dan ID Fesbuk u olls tu apa.  Kalau setakat comment secara Kak Anom baik tak yah.  Kalau betui pun hang dalam FB list akak,  akak rasa akak dah lama HIDE u olls.  Tak kuasa nak membaca.  Dan satu lagi,  ada 4080 kawan dalam Fesbuk sebab akak main eksep jah.  So,  setiap kali akak bukak FB takdak maknanya akak nak pi bukak HOME.  Akak layan kat PROFILE akak pun dah cukup meriah.  Orang bercinta hang pun nak kan???

Emel Kemakian II

Kalau nak baca lebih besak.  Click on the image ok. Dia tulis kat akak  :

hahah...jumie....nak wat cne..xyah ar dengki..
aku cadangkan ko gi amek mana2 laki pastu main..gerenti ko suka pasni...

Jawapan akak  :
Nyah.....dengki apa nyah?  Hang ada beg LV kah?  Hang ada beg Channel ke?  Kalau hang ada tiket free masok syurga sah-sah mak dengki.  Sebab mak adalah ahli nuraka.  Kerja akak membuat sial dan bercakap sah-sah maki orang.  Hang yang dengki dengan mak kan?  Sebab setiap patah perkataan akak sebut dalam belog akak ini BETUI BETUI TEPAT JATUH KAT MUKA HANG KAN?  Lagi satu,  hang cakap aku tak laku?  Tapi awat hang suruh aku amik ja mana-mana jantan pastu ajak main?  Adakah ini memberi indikasi,  semua jantan kat dunia ini beratur nak main dengan aku dan aku boleh pilih ja mana aku nak?? KELESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS..........Mak setia nyah. 

Sekian,  dengan harapan nakharam mana yang tulis ni kat akak membaca nya dengan hati yang merabak-rabak.  Ada aku kesah.  Sapa makan cabai...dia la kena CHIGHIIITTTTT!

6 comments:

  1. siapa yang makan cabai, cibai la jawabnya... huhuhu

    lama tak baca belog hang jumie...hoho

    ReplyDelete
  2. baguih u olllsssss.... sgt tepat jawapan itew.... dah sah2 la nakram dua ekoq tu mmg dlm kasta monyet kecik... sbb tu depa dua ja yg melompat lebih tinggi... hahahhahahaha....

    ReplyDelete
  3. baguih u olllsssss.... sgt tepat jawapan itew.... dah sah2 la nakram dua ekoq tu mmg dlm kasta monyet kecik... sbb tu depa dua ja yg melompat lebih tinggi... hahahhahahaha....

    ReplyDelete
  4. uishhh...

    kalo dia ada tiket masuk syurga free... aku pun dengki jugakkk...

    ReplyDelete
  5. haha sape yg maki2 tuh dier terasa ler tuh

    ReplyDelete
  6. kami sj lalu2 blog hampa..bc balik cita2 lama..best gak..sbb ada cita yg kami tertinggai...hehehe

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...