21.9.10

Make Up Terbaru Dari Jumie Samsudin sempena Syawal 2010

Sekarang ini trend ke u olls bertunang di musim lebaran?  Apa pun,  idea ini memang meletop.  Sep bajet nyah,  boleh bertunang sambil beropen house gitu!  Selain itu,  buat pertama kalinya kat Penang ini akak mendapat job make up seorang client ini untuk majlis cukur jambul baby boy nya.  Meletops nyah!  Kat KL dah berlambak orang buat,  kat Penang akak rasa tak ramai lagi buat cam ni.  So,  apa lagi u olls yang tengah dalam-dalam pantang ni,  dah ada tarikh buat akikah dan cukur jambul...jemput la akak yer untuk memekap u oll.s

Berikut adalah gambar-gambar yang akak make up sempena Syawal 2010

This is Adura Zubir,  kakak kepada Wombose kawan akak yang berupa Semut itu.  Santek kan kakak ini?  Baju jubah beliau dari Camilla Butik.

This is Julina Othman,  kawan baik kepada Haleesa Mustapha.  Dia yang rekemenkan.  Thanks u olls.  U olls bila pulaks?

Kenai tak sapa ni?  Sapa sekolah Senjojes mesti kenai Kak Ain a.k.a Nurul Ain Ismail,  muka ja cam baik-baik,  tapi kalau dia nyanyi suara dia kalah ZIANA ZAIN ok!!
This is Daisy Herdawati from Perda.  Akak silap Balai Polis masa nak pi mekap rumah dia.  Hehehe...

Inilah Puan Jesmin Jamel yang amik akak mekapkan dia for majlis cukur jambul itu.  Meletopsss kannn!  Sungguh FIERCE sambil menghayun cradle baby di tepi itu.  Keles....



Alhamdulillah,  thanks to all of you yang membagi akak job-job ini.  Nanti akak akan update lagi dalam page Make Up by Jumie Samsudin ok.  U olls jangan lupa bukak page make up akak ini dan jadi follower ok.


Kelesss tak?  Gambar tahun lepas...tapi eeelllok lagi kan???  Sila click kat gambar ini okay untuk terus ke page akak itu.  :)

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...