1.9.10

U olls berani tak jadi perempuan tergemok di donia?

U olls. Di bulan puasa yang fana ini, kita semua target untuk menguruskan badan disamping membuat ibadah sebanyak yang mungkin. Tapi ada satu pompuan kat New Jersey, USA bernama Donna Simpson sedang target untuk jadi perempuan terberat di dunia u olls!!

Sekarang dia mempunyai berat badan 272 kg, tetapi mempunyai impian untuk mencapai berat badan sehingga 450 kg dan akan menjadikannya sebagai wanita terberat didunia. Untuk mencapai targetnya, dia mengambil sehingga 12000 kalori setiap hari. Wanita normal cuma memerlukan 2000 kalori sahaja setiap hari. Perbelanjaan untuk makanannya hampir mencecah RM2000.00 setiap minggu.

Disebabkan perbelanjaan yang tinggi itu, dia pun buat satu website untuk jana duit. Kelesssnyahhhh! Tapi i olls google sana sini tak jumpa pun website itu, tapi tak jumpa.

Inilah Kak Donna u olls.

Ini Kak Donna dan hasbennya, Abang Donna. (Akak reka ja nama tu u olls!) hehehe

Kak Donna dok shopping barang makan u olls. Mesti ramai yang ushar dia u olls. Nyah, ko berani cam ni nyah?

Kak Donna dan anak nya, Baby Don (nama ni pun akak reka u olls) heheheh

Anyway u olls semua, apa pun pilihan Kak Donna ini, i olls respect beliau dan ucapkan selamat maju jaya. Berani sungguh u olls membuat pilihan ini. Mesti ramai yang kutuk dan maki u olls kan? Kak Merr pun makin menggendut sejak kebelakangan ini. Oleh itu, i olls pun kenalah berjaga -jaga. Bukan sebab tak cantik u olls, tapi kesihatan. Sebab yang penting, I olls tetap VASSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 comments:

  1. kalau dalam proses menggemuk tu dia jaga kesihatan okaylah u...

    kalau gemuk semata2 tapi tak sihat susah gak...

    ReplyDelete
  2. tula nyah...tengok dia pun sampai jalan kena pakai troli....sian plakssss

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...