28.9.10

Wedding Alicia Keys


Hello pipels.  Tengah kita semua sibuk sibuk puasa kan?  Sepupu akak yang mempunyai suara yang meletops yaitu Alicia Keys telah pun melangsungkan perkahwinan beliau kat Corcisa,  Perancis pada 31 Julai yang lalu.  Kelesss u olls.  Akak tak dapat pergi sebab akak SMS kat dia akak sekarang bulan puasa dan duk tolong Kak Ita meniaga lontong.  So,  dia antar akak a few gambar dia la nyah! 

Keles perempuan ini,  kawen dengan producer/rapper Swizz Beatz.  Actually sepupu I olls tu dah mengandung nyah...sebab tu la depa terus nak kawen ni.  Tapi apa pun Kak Icha....inilah ucapan dari I olls untuk u  :

I love your voice so much. U are such an inspiration for me. U the reason i wanna sing inside my car everyday while picking Tan Chin Chin up to work!! Love u so much. Sorry I cant make it to your wedding. :) Love Jumie Samsudin a.k.a Kak Merr

Ini Kak Icha bersama mak dia.  Jangan terkejut nyah,  mak Alicia Keys memang mat salleh u olls. 



Kak Icha dan suaminya,  abang Swizz!

Baju Kak Icha hari itu di design oleh Vera Wang.  :)



No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...