26.10.10

10 Rambut Tersantek Dalam Tempoh 10 Tahun yang Lalu by InStyle.com

Berikut adalah 10 Rambut Tersantek Dalam Tempoh 10 Tahun yang Lalu by InStyle.com. 

Sarah Jessica Parker dengan rambut kerinting maggienya.


Ratu Twiiter,Demi Moore kelihatan melepss dengan rambut super stret warna hitam. 

Halle Berry dengan rambut pendek yang meletops.  Dia membuktikan walaupun dengan rambut pendek u olls tetap boleh nampak cantek dan sexxay!

Dalam banyak-banyak rambut Jessica Simpson,  inilah rambut paling elok untuk dia masa dia baru launching siri Newly Weds.  Masa tu dia duk gedik baru kahwin dengan Nick Lachey.

Lindsay Lohan memang suka tukak-tukak kaler rambut.  Tapi dia nampak lebih 'orijinel' bila dia membuat rambut merah. 

Deni memang super hot Bohemian Queen.  Sangat jeles dengan rambut kusut masai ala Kate Hudson.



Lepaih laki dia mai pindah main bola kat Amerika,  Victoria Beckham tukak rambut dia jadi lagu ini.  Akak suka jugak.  Sangat rambut akak masa pi Phuket.


Rambut ni cam rambut pelasu.  Aiiiyoooo.....Katie Holmes


Apabila semua young pop singer duk rambut panjang2 bagi nampak hot,  tapi Rihanna telah mengubah tradisi dengan memotong pendek dan panjang kat depan.  Memang akak rasa haircut ini membuatkan dia nampak hot dan membantu dia dalam career dia.


Gwyneth Paltrow takkan mengubah banyak dalam potongan rambut dia.  Yang ini macam biasa,  tapi pendek sikit.


Akak tak kenai sangat pompuan ini,  nama dia Carey Mulligan.  Tapi tak semua orang boleh buat rambut cam ni. 

Dan terakhir.....rambut akak!  Haaaaa!  Sekarang ini makin panjang.  Memang susah betul la nak menggayakan rambut ini.  tak buleh cincai boncai keluak rumah u olls.  Nanti nampak sangat papan.  Sedehhhhhhhhhhhhhhh jugak la.  Tapi takpa.  Akak kena sabar.  Yang penting, pas ini akan panjang balik dan akak akan mendapat semula rambut asal akak yang kepok-kepok itu!!

5 comments:

  1. Kami rasa (dan perasan)rambut kami cam rambut Kate Hudson la. Haha.

    Carey Mullgan tu awek hero Transformers si Shia Labeouf tu. depa ada berlakon skali dalam filem Wall Street: Money Never Sleeps. Comel gila pompuan ni. Kami suka! Btoi bukan semua orang boleh rambut pendek cam dia ni.

    ReplyDelete
  2. wooohoooo tidakk...........dia la gf baru marka lama kami itu!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. Jumie, lupa nak cakap. Kami heran la awat rambut Jennifer Aniston (walaupun rambut dia tu overrated) dan rambut Meg Ryan masa You've Got Mail ka apa ka tak dak dlm list ni.

    ReplyDelete
  4. Kami tau pasaipa!! Sebab depa kira for the past 10 years. Zaman Monica Friends and Meg Ryan adalah so way back in time la babe.

    ReplyDelete
  5. Rambut last paling makan ati.. Rasa nak tolong sanggulkan jerr.. **tetiba ;p

    Erm, tgh pening paler nk buat rambut lagu mana. Cam Rihanna dah buat dah.. Cam Adam Lambert pun dah buat. Em..

    Love,
    PojiePooh Abdullah

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...